Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Fietsgids Gelderland - De 25 mooiste fietsroutes

Bijzondere fietsroutes in Gelderland. Voor gewone en elektrische fietsen. Met knooppunten, rustpunten, bezienswaardigheden en mooie foto's.

Gebonden NL 2022 9789083198750
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De mooiste fietsroutes van Gelderland

Met deze handzame A5 fietsroutegids ontdek je Gelderland in de 25 mooiste fietsroutes van de provincie. Gemakkelijk met behulp van fietsknooppunten. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met mooie foto’s, kaarten, praktische informatie, handige startplekken met ruime parkeergelegenheid en leuke plekken en restaurantjes onderweg.
In het kort

De 25 mooiste fietsroutes in Gelderland
Voor e-bikes en gewone fietsen
Mooie natuur, leuke plaatsen, rustpunten en bezienswaardigheden
Tips voor een hapje en drankje onderweg
Startpunten met goede parkeergelegenheid
Verrijkt met prachtige foto’s

Een fietsgids uit de populaire fietsgidsen-serie van REiSREPORT. Geschreven door bestseller-auteurs en reisgidsmakers Marlou Jacobs & Godfried van Loo.

Fiets langs leuke plekken

Met de fietsroutes in deze fietsgids leiden we je langs fraaie natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden, knusse dorpjes en andere leuke afstappunten. De routes liggen verspreid door Gelderland dus is er altijd wel een route dichtbij.

Start- en rustpunten

Bij elke fietsroute tippen we leuke plekken voor een drankje, gebakje, lunch of iets anders lekkers. Ook vertellen we je van goede startpunten met ruime parkeergelegenheid om je fietstocht te starten. Wel zo handig natuurlijk.

Knooppunten en nóg meer routes

Bij elke fietsroute in deze fietsgids geven we je de knooppunten. Hiermee kun je heel eenvoudig de fietsroutes volgen. Ben je na een fietsroute nog niet uitgefietst? Bij elke route geven we je een extra route die je kunt raadplegen door een qr-code te volgen.

Schitterende foto’s en interessante weetjes

Zoals je van ons (Team REiSREPORT) gewend bent, is ook deze handzame A5 fietsroutegids van Gelderland verrijkt met schitterende foto’s. Zo kun je thuis op de bank al even genieten van de fietstocht die je gaat maken. Ook vertellen we je wat meer van de regio’s waar je gaat fietsen en vermelden we wat leuke weetjes.

Geniet van Gelderland met deze handzame fietsgids met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor heel veel leuke dagen op de fiets. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl vind je nog meer aanvullende routes, zie je de hele collectie en kun je even bladeren door onze bijpassende reisgidsen van Nederland.

Prachtig cadeau

Deze leuke fietsroutegids van Gelderland is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Niet alleen door de mooie fietsroutes en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.

Specificaties

ISBN13:9789083198750
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:96
Uitgever:REiSREPORT
Verschijningsdatum:31-3-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

De fietsroutes liggen verspreid door Gelderland dus er is altijd wel een fietsroute bij jou in de buurt. Voor elektrische en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, leuke plekken onderweg en tips voor een hapje of drankje. Ook hebben we bij elke route een handige startplek gezocht met ruime parkeergelegenheid.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fietsgids Gelderland - De 25 mooiste fietsroutes