Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

50 tips voor mindere tijden

Paperback Nederlands 2014 9789085163336
Niet leverbaar.
9,95

Samenvatting

In tijden van nood leer je je vrienden kennen. Laat de fiscus nou zo'n vriend zijn, waarvan je op aan kunt in mindere tijden. Schouder aan schouder met de belastingplichtige worden de financiële klappen opgevangen en waar regels niet voldeden worden nieuwe gemaakt. Vaak definitief, soms ook tijdelijk. Speciale crisisafschrijving, langdurige dubbele renteaftrek voor mensen met twee huizen en renteaftrek gedurende maximaal tien jaar op een aan de eigen woning overgehouden restschuld... en zo zijn er meer maatregelen te noemen die ondernemers en particulieren enige financiële lucht proberen te geven. Maar er is meer: want wist u dat de fiscus ook bereid is om de beurs te trekken?

Vaak met al langer bestaande maatregelen, die afgestoft worden of zelfs (tijdelijk) verruimd zijn. Middeling kan een forse belastingteruggave opleveren voor degene die zijn of haar goedbetaalde
baan verloor, en nu in de WW zit. De DGA die zijn BV kopje onder zag gaan en nu in loondienst werkt hoeft - als aan de regels wordt voldaan - vaak jaren geen inkomstenbelasting te betalen. En verliescompensatie verschaft rode cijfers schrijvende ondernemers instant liquiditeit.

In de nieuwste druk van deze uitgave wordt in vijftig overzichtelijk gerangschikte tips gewezen op zeer concrete fiscale maatregelen die u helpen deze mindere tijden door te komen. Waarmee dit boek (letterlijk!) zijn gewicht in goud waard kan blijken te zijn.

Specificaties

ISBN13:9789085163336
Trefwoorden:economie, geld, crisis, fiscus
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Druk:1
Verschijningsdatum:19-12-2013
Hoofdrubriek:Personal finance

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Sylvester Schenk

Sylvester Schenk is directeur fiscale zaken van Flynth adviseurs en accountants. Ook is hij voorzitter van het Register Belastingadviseurs, met meer dan 7.000 leden de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland.

Andere boeken door Sylvester Schenk

Over Pieter Seegers

Mr. P.L.F. Seegers studeerde fiscaal recht aan de Katholieke Universiteit Brabant (thans universiteit van Tilburg). Van 1992 tot 1998 was hij werkzaam in de fiscale adviespraktijk. Van 1998 tot heden is hij als inspecteur werkzaam bij de Belastingdienst. Hij is voorzitter van het Platform landbouwnormen. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden geeft de heer Seegers regelmatig cursussen en lezingen. Ook heeft hij diverse publicaties op zijn naam staan.

Andere boeken door Pieter Seegers

Inhoudsopgave

Voorwoord

-Inkomstenbelasting
-Rondom de bv
-Verliescompensatie
-Bedrijfsopvolging
-Tbs
-Oudedag
-Invorderen
-Erf- en schenkbelasting
-Omzetbelasting
-Zuinig/handig zijn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        50 tips voor mindere tijden