Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Onderstroom

Audio-download Mp3 Nederlands 2010 9789085301301
Voormalig top 10031 dagen in de Top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe kan het dat gezagvoerder Van Zanten, een ervaren KLM piloot, jaren van training en cruciale veiligheidsregels in de wind sloeg, en zodoende de grootste vliegtuigramp aller tijden veroorzaakte? Waarom zijn we eerder geneigd verliefd te worden als we ons in gevaarlijke situaties bevinden? Waarom wilde niemand luisteren toen Joshua Bell, een van de beste violisten ter wereld, een spontaan optreden probeerde te geven in een Amerikaans metrostation? En hoe kunnen studenten economie overgehaald worden om meer dan 100 euro te betalen voor een briefje van 20?

'Onderstroom' luistert als een wetenschappelijke thriller: de auteurs baseren zich op gedegen onderzoek en presenteren hun bevindingen als een spannend verhaal dat borrelt van anekdotes en verrassende inzichten.

Specificaties

ISBN13:9789085301301
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Aantal pagina's:4
Uitgever:Home Academy
Druk:1
Verschijningsdatum:30-3-2010
Hoofdrubriek:Psychologie

Expertrecensies (1)

Onderstroom
Teun van Aken | 22 september 2010
Wij menen dat we over het algemeen goed rationeel kunnen denken en handelen. Maar niets is minder waar. De onderstromen van ons denken leiden steevast tot irrationeel gedrag. De gebroeders Brafman, een psycholoog en een MBA-er, gingen op zoek naar die onderstromen van de menselijke geest en presenteren in hun boek 'Onderstroom' opzienbarende uitkomsten van zeer veel wetenschappelijk onderzoek.
Lees verder

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

2.0 van de 5
3 stemmen
0
0
1
1
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ori Brafman

Ori Brafman is al zijn hele leven ondernemer en heeft onder meer een belangengroep voor gezondheidsvoeding opgericht. Hij heeft samen met Rod A. Beckstrom een netwerk van CEO's die werken aan goededoelenprojecten opgezet.

Andere boeken door Ori Brafman

Over Rom Brafman

De gebroeders Brafman vormen samen precies de goede combinatie voor spannende literaire non-fictie: de één, Rom, is wetenschapper, hoogleraar psychologie en praktiserend psycholoog. De ander, Ori, is bestsellerauteur (The Starfish and the Spider) en management-consultant. De broers hebben zo'n sterke band dat ze, naar eigen zeggen, elkaars zinnen afmaken en elkaar naadloos aanvullen tijdens het schrijfproces.

Andere boeken door Rom Brafman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onderstroom