Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kunstmatige intelligentie

De revolutie van neurale netwerken en deep learning

Gebonden Nederlands 2019 9789085716426
Verkooppositie 6119
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Binnenkort zijn auto’s zonder bestuurder behendiger in het verkeer dan jij, stelt een computer vast wat voor ziekte je onder de leden hebt en vult een virtuele assistent je nietige menselijke hersenen aan. Waar de natuur vele miljoenen jaren nodig had voor de evolutie tot de menselijke intelligentie, doorloopt kunstmatige intelligentie dit traject in decennia.

Terrence J. Sejnowski speelde een belangrijke rol in deze revolutie. Hij hielp bij de ontwikkeling van deep learning, een techniek waarmee computers de wereld leren kennen op een manier zoals mensen dat doen: beginnend met een frisse blik en geleidelijk de vaardigheden verwervend die nodig zijn om in nieuwe omgevingen een weg te vinden.

In dit boek legt Sejnowski uit het deep learning veranderende van een obscuur academisch wetenschapsgebied in een ontwrichtende technologie en bereidt hij ons voor op de deep-learningstoekomst.

'Terry Sejnowski is een van de pioniers van deep learning. Van een belangrijk theoretisch inzicht maakte hij proefondervindelijke wetenschap. Een belangrijke vooruitgang.' - Erik Kandel, Amerikaans neurowetenschapper en directeur van het Kavli-instituut voor hersenonderzoek aan Columbia University. In 2000 ontving hij de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde.

Specificaties

ISBN13:9789085716426
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:276
Uitgever:Veen Media
Druk:1
Verschijningsdatum:16-4-2019
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Terrence Sejnowski

Terry Sejnowski is een van de pioniers van deep learning.

Andere boeken door Terrence Sejnowski

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kunstmatige intelligentie