Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

N.E.X.T. - de onderneming van de toekomst

Gebonden Nederlands 2007 9789086690534
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hoe kunnen bedrijven succesvol opereren in de nieuwe wereld? Hoe komt het dat bedrijven als Google, Apple en TomTom zo succesvol zijn? Hoe komt het dat deze ondernemingen in staat zijn om in een ongelofelijk hoog tempo te groeien? Is dat door hun focus op innovatie en creatie en hun vernieuwende organisatiestructuur? Is dat omdat ze uitgaan van de positieve krachten en de creatieve talenten van de mens en omdat ze sterk rekening houden met de huidige maatschappelijke uitdagingen? Of is dat omdat ze geen angst kennen en de hang naar controle kunnen loslaten?

In 'N.E.X.T.' geeft Hans Peter Roel kort en krachtig aan waar de onderneming van de toekomst zich op moet richten. Aan de hand van het N.E.X.T.-model wordt helder waarom deze organisaties zo succesvol zijn. N.E.X.T.-organisaties vormen de basis van een toekomst met grote nieuwe ondernemingen, innovatieve producten en diensten en nieuwe merken. Aan de basis van N.E.X.T. staan de onorthodoxe oplossingen die ontstaan vanuit het creatieve brein en de talenten van de mens.

N.E.X.T. staat voor:
New consciousness
Exciting culture
X-factor leadership
Team & network orientation

Specificaties

ISBN13:9789086690534
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:95
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

N.E.X.T. - de onderneming van de toekomst
Hugo-Jan Ruts | 15 februari 2008
'N.E.X.T.' is een pamflet over de onderneming van de toekomst. Hans Peter Roel roept in zijn boek op tot het radicaal anders organiseren van bedrijven. Er moet meer ruimte komen voor creativiteit en talent. De onderneming van de toekomst is gericht op innovatie en heeft een radicaal andere managementstijl.
Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
4 stemmen
1
1
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) is auteur van nieuwetijdse managementboeken, is een man met een missie en integreert oosterse wijsheid in onze westerse wereld. Na de Hogere Technische School ging hij aan de slag om zijn studie aan Nyenrode te bekostigen. Na deze studie vervulde hij diverse marketing- en managementfuncties bij toonaangevende bedrijven. Tot zijn 33ste jaar heeft hij nooit geschreven. Sterker nog, er was zelfs een reis naar India en Nepal voor nodig om de pen voor het eerst op te pakken. Daarna was het ook direct goed raak. Zijn creativiteitsdrift was haastig op zoek naar een vorm. En dat leidde tot een flinke productie aan boeken. Na het eerste succesvolle boek 'De reis van je leven' is zijn eigen reis daadwerkelijk begonnen. Door zijn achtergrond weet hij als geen ander de zakelijke harde wereld te verbinden met de zachte spirituele wereld. Het samensmelten van deze beide werelden is een belangrijk thema in al zijn boeken.

Andere boeken door Hans Peter Roel

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Mondiaal denken, lokaal ondernemen
2. Van fantasie naar werkelijkheid
3. Verander de structuur van je geest en je verandert alles
4. N.E.X.T New consiousness
5. N.E.X.T Exciting cultur
6. N.E.X.T X-factor leadership
7. N.E.X.T Teamspirit en networking
8. Moed hebben om je hart te volgen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        N.E.X.T. - de onderneming van de toekomst