Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Doelgericht veranderen

Verandermanagementbox deel 5

Audio-cd Nederlands 2008 9789089590046
Verkooppositie 999999931 dagen in de top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hedendaagse managers zijn niet aangesteld om zich te wentelen in verhalen over dynamiek, toeval, onvoorspelbaarheid, grilligheid of complexiteit, hoewel ze er evenmin aan kunnen voorbijgaan. Managers zijn er om doelgericht, doelbewust en doelmatig te werken aan hun opdracht en wel om via de missie van de organisatie een adequate strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Dat is een rationeel proces. Vanuit deze invalshoek gaat Steven ten Have in op de wijze waarop managers een nieuwe strategie kunnen realiseren en noodzakelijke aanpassingen van de organisatie kunnen doorvoeren.

Prof. dr. Steven ten Have is organisatieadviseur en partner van Ten Have & Company en hoogleraar Strategie & Verandering aan de Vrije Universiteit Amsterdam en verbonden aan de post-doctorale opleidingen Verandermanagement en Management Consultancy. Hij schreef onder meer met Wouter ten Have 'Het boek verandering' (2003) en met Wouter ten Have en B. Janssen 'Het interventieboek' (najaar 2008).

Speelduur ± 70 minuten
www.verandermanagementbox.nl

De afleveringen van 'De Verandermanagementbox' worden ingesproken door de professionele voice-overs Ben Maasdam en Marjon Keller.

Wanneer u dit product koopt bij Managementboek.nl, kunt u de pdf van de tekst downloaden. Deze vindt u onder 'Uw account' (rechtsboven op deze pagina).

Specificaties

ISBN13:9789089590046
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:70
Druk:1
Verschijningsdatum:3-7-2008
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

boekenkast
De boekenkast van Steven ten Have, gedreven en vol zelfvertrouwen
Eline Crijns 1 november 2009 Steven ten Have laat zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Een poging daartoe leidt tot de kwalificaties jong, onverschrokken, serieus, ambitieus, sportief, toegewijd vader en maatschappelijk betrokken.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Steven ten Have

Prof. Dr. Steven ten Have is organisatieadviseur en hoogleraar Strategie en Verandering aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2004 is hij partner van TEN HAVE Change Management. Steven is vicevoorzitter van RvC van ABN AMRO. Daarnaast is hij kroonlid van de Onderwijsraad en raad-plaatsvervanger bij de Ondernemingskamer in Amsterdam.

Andere boeken door Steven ten Have

Inhoudsopgave

1. Introductie
2. Strategische en doelgericht veranderen
3. Werken met dualiteiten en doelen
4. Strategisch werken met dualiteiten
5. Werken aan complexe verandering
6. Acht aanpakken binnen programmamanagement
7. Inrichting en besturing van een veranderprogramma
8. Afsluiting

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doelgericht veranderen