Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het groeiboekje

70 groeitips van een ondernemer - Columns uit het Financieele Dagblad

Gebonden Nederlands 2010 9789089650535
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hoe bouw je winnende teams? Waarom frustreert IT vaak de groei? Waarom werkt continue positieve bekrachtiging? En wanneer neem je het beste afscheid van mensen? Groeiondernemer Kees de Jong buigt zich in zijn columns over deze en andere vragen. U leest meer over de noodzaak om als groeiondernemer vooral ook zelf te veranderen. Het onderschatte belang van dagelijks cashmanagement. Het gebruik van kwartaalthema's om verandering binnen het bedrijf te faciliteren. En de stimulerende werking van korte dagelijkse managementteamvergaderingen.

In zijn columns beschrijft De Jong zijn gedachten, ervaringen, inzichten en belevenissen als groeiondernemer. Daarnaast heeft hij - vanuit ondernemersperspectief - ook nog een mening over de Nederlandse politiek, de belastingdienst, de arbeidsparticipatie van vrouwen en ethische dilemma's. Voor 'Het groeiboekje' bundelde hij 70 columns die afgelopen anderhalf jaar in het Financieele Dagblad zijn verschenen. Een inspirerend boek vol slimme tips en inzichten voor ondernemers en leiders van bedrijven die willen groeien.

Specificaties

ISBN13:9789089650535
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:156
Uitgever:BBI Groep
Druk:2
Verschijningsdatum:7-4-2010
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kees de Jong

Kees de Jong is al 25 jaar ondernemer. Samen met zijn compagnon richtte hij begin jaren negentig 'Blauw Research' op; sindsdien is hij als initiator, ondernemer of investeerder betrokken bij vele start-ups en bedrijven in binnen- en buitenland. Hij schreef een aantal jaar voor 'Het Financieele Dagblad'.

Andere boeken door Kees de Jong

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het groeiboekje