Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Interactief presenteren

Een persoonlijke masterclass

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789089651129
Verkooppositie 635315 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Het succes van een presentatie valt of staat met de overtuigingskracht van de spreker. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw publiek geboeid raakt én blijft? Christa Althof en Rosita Setz geven in dit boek meer dan honderd eigentijdse adviezen. Snel en overzichtelijk passeren belangrijke do's en don'ts de revue. De auteurs gaan niet alleen in op uw persoonlijke presentatie en de interactie met uw publiek, maar laten ook zien waar een goede presentatie aan voldoet en hoe u tot een aansprekend verhaal kunt komen. Bovendien beschrijven zij hoe u op een slimme manier gebruik kunt maken van social media. Daarmee is deze masterclass interactief presenteren een handig naslagwerk voor iedereen die op een ontspannen, deskundige en overtuigende manier wil presenteren.

'Christa en Rosita hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van presentatietrainingen. Zij zijn de toppers in de markt. Nu hebben ze hun ervaringen opgeschreven, het resultaat is een uitgebreid handboek over presenteren, een must voor iedereen die zich verder wil bekwamen in de kunst van het presenteren.' - Hans Groen, Eigenaar Focus Conferences BV

'...Het is een eigentijds boek over presenteren, waar je afhankelijk van je belangstelling of vraag 'zappend' door heen kunt gaan. Daarmee is de aanpak van het boek doelgericht, to the point en praktisch. Met deze snelle aanpak, schieten de dames midden in de 'presentatie' roos.' - Remco Claassen, Spreker en trainer op het gebied van leiderschap en effectiviteit; auteur van o.a. 'Verbaal Meesterschap'.

Specificaties

ISBN13:9789089651129
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:9-11-2011

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Christa Althof

Christa Althof is opgeleid tot logopedist en ontwikkelde zich met NLP tot trainer en coach. Sinds 1995 verzorgt zij trainingen en individuele coaching op het gebied van communicatie, presenteren en persoonlijke ontwikkeling. Samen met Rosita Setz verzorgt zij de masterclass Zelfbewust en resultaatgericht presenteren in samenwerking met Focus Conferences.

Andere boeken door Christa Althof

Over Rosita Setz

Rosita Setz volgde de lerarenopleiding en MO-A studie pedagogiek. Lesgeven en trainen in creatieve en commerciële vakken doet zij al meer dan 30 jaar. Vanaf 1996 heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van presentatievaardigheden. Samen met Christa Althof verzorgt zij de masterclass Zelfbewust en resultaatgericht presenteren in samenwerking met Focus Conferences.

Andere boeken door Rosita Setz

Inhoudsopgave

Aanbevelingen

Inleiding

Deel I De presentatie: de brug naar het publiek
-Een goede voorbereiding
-Praktische punten op locatie
-De interactie met je publiek

Deel II De presentator: passievol en boeiend
-In contact met je publiek
-Een uitnodigende houding
-De zaal: jouw podium
-Zichtbare mimiek
-Expressief en ontspannen spreken
-De juiste woorden kiezen

Deel III De presentatietools: de inzet van multimedia
-Visuele presentatiemiddelen
-Social media en presenteren
-Online presenteren

Bijlage 1: Oefeningen
Bijlage 2: Checklists
Dankwoord aan onze bronnen van inspiratie
Inspirerende literatuur
Over de auteurs

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Interactief presenteren