Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Pitch!

Van elevator tot aanbesteding

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789089652553
10
Voormalig #10Totaal 2 dagen
Verkooppositie 15762286 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Met de perfecte pitch liggen opdrachten binnen handbereik! Het helpt je om jezelf in de schijnwerpers te zetten. Om een onuitwisbare indruk op opdrachtgevers te maken. Om concurrenten glansrijk achter je te laten. Zelfs als je weinig tijd of ruimte krijgt om je verhaal te vertellen, of als je mensen nog niet eerder hebt ontmoet.

In dit boek laten pitchexperts Rick Willemsen en Alette den Exter zien hoe je jezelf slim 'verkoopt'. Of het nu gaat om korte of lange presentaties, mondeling of op papier. Van elevator tot aanbesteding. 'Pitch!' leidt je in vijf stappen naar een presentatie die op alle punten aan de pitchformule voldoet. Hoe trek je de aandacht van je publiek? Met welke woorden creëer je échte impact? Hoe maak je een pitch tot jouw verhaal? In dit boek vind je alle antwoorden.

'Pitch!' is een boek vol do’s en don’ts en gouden tips. Met praktische voorbeelden en (soms hilarische) filmpjes. Een boek dat je helpt om écht onderscheidend te zijn, en zo je opdrachten veilig te stellen!

Specificaties

ISBN13:9789089652553
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:25-11-2014
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Expertrecensies (4)

Hanneke Tinor-Centi | 27 november 2015
Wanneer je regelmatig presentaties geeft of gaat geven en je jouw ‘pitch-skills’ wilt verbeteren, dan is ‘Pitch’ echt iets voor jou. Met een uitgebalanceerde en aansprekende pitch haal je namelijk opdrachten binnen! Je zet je zelf (of jouw organisatie) in de schijnwerpers en maakt een onuitwisbare indruk op (aspirant)opdrachtgevers.Lees verder
Stella Verkroost | 28 oktober 2015
Kort en bondig iets vertellen over jezelf, je product of dienst tijdens een sollicitatie een salespresentatie of in een offertetraject. Voor veel mensen is pitchen een moment van klotsende oksels en veel uhhhs en stiltes. Toch krijg je er vroeg of laat mee te maken.Lees verder
In Focus: Pitch
Justin van Lopik | 19 juni 2015
In Pitch laten pitchexperts Rick Willemsen en Alette den Exter zien hoe je jezelf slim 'verkoopt'. Of het nu gaat om korte of lange presentaties, mondeling of op papier. Van elevator tot aanbesteding. Drie lezers beoordeelden het boek. Ad de Groot Business unit manager Aquaflow b.Lees verder
Lisa Niehoff | 27 januari 2015
Bij het woord ‘pitch’ denk ik vooral aan presenteren, maar dat is natuurlijk onzin. Pitchen gaat veel verder. Eigenlijk pitchen we de hele dag. Laatst vroeg iemand aan mij: wie ben jij eigenlijk? Het daaropvolgende verhaal is gewoon een pitch, of je die vraag nu beantwoordt in een volle zaal met potentiële opdrachtgevers, of in de kroeg met nieuwe kennissen.Lees verder
Alle expertrecensies (4)

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

geboekstaafd
Geboekstaafd: De top 3 van Alette den Exter
Nienke van Oeveren 29 september 2015 Alette den Exter is communicatietrainer en tekstexpert. Zij traint professionals de optimale vertaalslag naar lezersgerichte teksten te maken. Ze vertelt over haar top 3 managementboeken.
in_focus
In Focus: Pitch
Justin van Lopik 19 juni 2015 In Pitch laten pitchexperts Rick Willemsen en Alette den Exter zien hoe je jezelf slim 'verkoopt'. Of het nu gaat om korte of lange presentaties, mondeling of op papier. Van elevator tot aanbesteding. Drie lezers beoordeelden het boek.
nieuws
Staan en gaan
Bertrand Weegenaar 25 februari 2015 Mensen beoordelen elkaar in een paar seconden. Betrouwbaarheid en vertrouwen, ze worden in een paar tellen geschonken of niet. Dagelijks maken we momenten mee dat het belangrijk is dat we er staan. Bij presentaties, vergaderingen, sollicitaties, of gesprekken met nieuwe klanten. Allemaal kansen voor de sales tijgers. Voor de meesten van ons zijn dit echter gruwelijke momenten.
Alle interviews en artikelen (3)

Over Alette den Exter

Alette den Exter is communicatietrainer en tekstexpert. Zij traint professionals de optimale vertaalslag naar lezersgerichte teksten te maken.

Andere boeken door Alette den Exter

Over Rick Willemsen

Rick Willemsen (1965) is senior adviseur/manager bij de adviesgroep Gaming bij Twijnstra Gudde. Vanuit zijn rol als commerciële en leiderschapstrainer schreef hij eerder zijn boeken “Effectief acquireren, authentiek verkopen” (Performa, 2003) en “Echte leiders in echte organisaties” ( Scriptum, 2011). In november 2014 is zijn boek PITCH!-van elevator tot aanbesteding- verschenen, dat hij samen met Alette den Exter heeft geschreven.

Andere boeken door Rick Willemsen

Inhoudsopgave

Voorwoord
Pitchen: Een vak apart

De eerste stap:
1. Begin met het denkwerk
1.1 Breng je publiek in kaart
1.2 Vertaal het probleem naar een concrete oplossing en resultaat (POR)
1.3 Verzamel jouw unique telling points

De tweede stap:
2. Schrijf je pitch uit
2.1 Maak een bouwplan
2.2 Pas de doorschrijftechniek toe
2.3 Schrijven is inkorten en tot de kern schrappen
2.4 Gebruik heldere taal
2.5 Tips voor je LinkedIn-pitch

De derde stap:
3. Creëer meer impact
3.1 De knallende opening
3.2 Zorg voor chemie
3.3 Combineer pathos, ethos en logos
3.4 Spelen met beeld
3.5 PowerPoint, Prezi of Pecha Kucha?
3.6 Betrek je publiek bij je pitch

De vierde stap:
4. Organiseer je generalerepetitieteam
4.1 Verdeel de rollen
4.2 Kies een regisseur
4.3 Gebruik het PITCH!-scoreformulier
4.4 Feedback geven en ontvangen

De vijfde stap:
5. Maak een verpletterende indruk
5.1 Tref je laatste voorbereidingen
5.2 Bedwing je zenuwen
5.3 Maak een stevige eerste indruk
5.4 Houd de regie, maar wees flexibel

Extra:
6. De aanbestedingspitch
6.1 Waarom een aanbesteding?
6.2 De Aanbestedingswet
6.3 Wel of niet meedoen?
6.4 In vijf stappen naar een efficiënte aanbestedingspitch

Tot slot
Geraadpleegde bronnen
Dankwoord
Auteurspitches

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pitch!