Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De magische start van de nieuwe topmanager

Direct de eerste 100 dagen succesvol (en daarna)

Paperback Nederlands 2022 9789089654496
Niet leverbaar.
39,99

Samenvatting

Gefeliciteerd met je benoeming! Vanaf vandaag ben jij de nieuwe topmanager. Zodra de eerste euforie is weggeëbd, is het van groot belang niet te lang op de roze wolk te blijven zitten. Alle ogen zijn op jou gericht als nieuwe leider en je mag geen steken laten vallen. Hoe zorg jij ervoor dat je snel en doeltreffend de juiste eerste stappen zet? Doe je dat met de janboerenfluitjes-aanpak gebaseerd op common sense: impulsief en intuïtief? Of juist planmatig met een stappenplan volgens de Amerikaanse methode om snel up and running te zijn? Of ben je eigenlijk op zoek naar een methode waarmee je een robuust fundament legt voor een slimme start en succesvol leiderschap in de 1000 dagen erna?

Maaike van der Wal richt de schijnwerpers op de eerste 100 dagen van nieuwe topmanagers. Zij neemt je mee, zodat je geen onnodige risico’s loopt en bovenal niet de gouden kansen laat liggen die langskomen in de beginperiode.

- Maaike van de Wal daagt het huidige denken over de eerste 100 dagen uit en biedt een nieuw perspectief op hoe het potentieel van de start effectief benut kan worden.
- Niet alleen relevant voor de nieuwe leider zelf, maar ook voor zijn rvc, rvt, hr en topmanagementteam.
- Geen receptenboek, maar wel een onderscheidende visie en methodisch denkkader met bruikbare tips en ervaringen.

Specificaties

ISBN13:9789089654496
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Maaike van der Wal

Maaike van der Wal is trusted advisor van nieuwe topmanagers en topmanagementteams in de private en publieke sector. Zij helpt ze hun impact (en plezier) te vergroten door vraagstukken te ontrafelen die zowel de harde als zachte kant raken. Dankzij haar meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van topmanagers bij veranderingen, begrijpt ze hun belevings- en leefwereld als geen ander.

Andere boeken door Maaike van der Wal

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De magische start van de nieuwe topmanager