Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Alles inclusief

Ontdek hoe je alle kwaliteiten in je team nog beter benut!

Paperback Nederlands 2021 9789089654922
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑06‑2021
29,99

Samenvatting

Samen (team)doelen realiseren door alle aanwezige kwaliteiten te benutten is in de praktijk nog niet eenvoudig. En toch leidt dat op de langere termijn juist eerder tot succes. Veel professionals en teams werken nog individualistisch, vanuit automatische patronen (‘zo doen wij dat hier’) aan individuele doelen en ambities. En collega’s dragen soms bij met andere kwaliteiten dan jijzelf. Dat is oncomfortabel en toch écht noodzakelijk om samen te leren beter te worden en doelen te realiseren.

Dit praktische boek geeft je een ‘Alles Inclusief’-inzicht in hoe jij de aanwezige (diverse) kwaliteiten in je team nog beter kunt benutten. Met als doel om de teamdoelen optimaal te realiseren. Je ontdekt wat aandacht nodig heeft, wat je daarin al goed doet en wat er beter kan.

Ook leer je hoe je elkaar positief (feedforward) aanspreekt zodat er ook werkelijk geleerd wordt om samen beter te worden. De ‘Alles Inclusief’-aanpak geeft vooral energie, zorgt dat je de juiste medewerkers aantrekt en behoudt, en er beter en innovatiever samengewerkt wordt.

- Een praktisch en inspirerend boek op basis van wetenschappelijke onderzoeken.
- Krijg inzicht in en ontdek hoe je elkaar feedforward geeft op basis van kwaliteiten.
- Leer wat jij al goed doet en met welke acties je de teamperformance samen nog beter kunt maken.

Specificaties

ISBN13:9789089654922
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:21-6-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Muriel Schrikkema

is partner en programmadirecteur van Direction. Ze ontwikkelt en begeleidt programma’s bij organisaties rond High Performance Leiderschap, teamontwikkeling, omgaan met niet-presteerders en diversity & inclusion. Ook geeft Muriel Schrikkema individuele coaching, teamcoaching en intervisie.

Andere boeken door Muriel Schrikkema

Over Marco Schreurs

Marco Schreurs (schreurs@hpocenter.com), medeoprichter en partner van Direction Europe, een trainings- en ontwikkelingsbureau op het gebied van leiderschap en besluitvorming. Daarnaast is hij medeoprichter en Marketing Directeur van het HPO Center en auteur van 'Animal Firm' en ‘Een High Performance Organisatie…Wat is dat?’. Hij is een liefhebber van gelijkwaardig brainstormen, gekoppeld aan resultaat, vernieuwende marketingconcepten, Italiaanse keuken, een stil bos, Nils en Anna, slap kletsen met vrienden, hardlopen, zwerven over de wereld, mooie witte wijnen, Counting Crows, André Hazes, The Shawshank Redemption, Into the Wild…

Andere boeken door Marco Schreurs

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles inclusief