Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groeien zonder te groeien

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

Paperback Nederlands 2020 9789089654977
Verkooppositie 4632
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑10‑2020
24,99

Samenvatting

Bedrijven willen maar blijven groeien. Het aantal klanten moet groeien, evenals de omzet en het marktaandeel en ook internationaal moet je een speler worden, anders tel je blijkbaar niet mee. Je organisatie groeit 'natuurlijk' mee: het aantal personeelsleden, de gebouwen, ICT, vestigingen wereldwijd. Met deze instelling zijn veel bedrijven dik en log geworden, waardoor ze lijden aan organisatie-obesitas.

Maar is dat groeien nu wel echt nodig? Zou het niet geweldig zijn als je het aantal winstgevende, loyale klanten slim kunt laten groeien zonder je organisatie te groot en te dik te laten worden? En dat ook nog op een duurzame manier?

Tony de Bree ontkracht in 'Groeien zonder te groeien' een aantal populaire mythes rond de dwangmatige overtuiging dat groeien móet. Hij geeft praktische tips over hoe je met je onderneming de juiste klanten bedient zonder je organisatie te laten groeien. Door slim te organiseren, met partners samen te werken en gebruik te maken van nieuwe ICT-toepassingen kun je slank en klein blijven, winstgevend zijn én duurzaam ondernemen.

Een boek boordevol praktische tips, cases, checklists en voorbeelden over hoe jij op een duurzame manier geld kunt verdienen én kosten kunt besparen.

Specificaties

ISBN13:9789089654977
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:13-10-2020

Over Tony de Bree

Tony de Bree was als bankier verantwoordelijk voor het beoordelen van dotcom-ondernemers, startups en scale-ups. Hij is zelf online ondernemer sinds 2001. Hij adviseert, traint en coacht, corporates, startups en scale-ups binnen en buiten Fintech. Hij is auteur van 'Dagboek van een bankier', 'Dinosauriër of krokodil' en 'Geld verdienen met jezelf'.

Andere boeken door Tony de Bree

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groeien zonder te groeien