

Sharon de Miranda is geboren in Nederland en deels opgegroeid in Curaçao. Daar volgde ze de koksopleiding waarbij de Zuid-Amerikaanse keuken centraal stond. Ze rondde haar opleiding af in Amsterdam, met het accent op de Franse keuken. Sinds 2015 is ze iedere week op tv te zien.
Meer over Sharon de MirandaSuperlekker!
Ruim 80 wereldse gerechten
Gebonden Nederlands 2023 1e druk 9789089899781Samenvatting
Sharon de Miranda deelt in dit boek haar liefde en passie voor eten. Het hele jaar door heerlijke gerechten op tafel waarbij het naast kleurrijk ook draait om verrassende smaken en gezond eten.
Ze combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken met een vleugje Pakistaans.
Sharon kookt het liefst met seizoensproducten die, waar mogelijk, uit Nederland komen. Superlekker! is dan ook ingedeeld naar de vier seizoenen zodat je eenvoudig een gerecht kiest dat bij de tijd van het jaar past.
De recepten zijn ook perfect voor grote gezinnen, feestjes, etentjes en zondagen: de momenten die vragen om een tafel vol met goed te combineren gerechten!
De fotografie is van But First Salt. In het boek lees je hoe deze magische beelden tot stand komen.
Specificaties
Lezersrecensies
Inhoudsopgave
Inleiding: Mijn liefde voor eten 8
Seizoenen 14
Voorraad, bewaren, opmaken 16
Bij de recepten in dit boek 20
Zomer 22
Herfst 64
Winter 106
Lente 146
Extra’s 188
Fruit & groente per seizoen 202
‘The making of’ fotografie But First Salt 210
Registers 216
Dankwoord 222
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan