Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ketoman

Bevrijd van alle onzin: Eetstrategieën voor sceptici

Paperback NL 2018 9789090313023
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Ketoman heeft een geheim dat de traditionele kijk op voeding op zijn kop zet. Werken de huidige voedingsadviezen niet voor jou? Wil je graag gewicht verliezen, meer energie hebben én nog altijd veel en lekker eten? Dat kan.

Want ook jij kunt Ketoman worden! Dit boek bevat tips om een gezonde keto levensstijl een permanente plaats te geven in jouw leven. Want keto is geen dieet, het is een eetstijl die ervoor zorgt dat jouw lichaam optimaal functioneert.

In dit boek vind je helder uitgewerkte concepten, wetenschappelijke verdieping en anekdotes. Ketoman bereidt je voor op een nieuw leven. Een leven vol vrijheid en energie.

Specificaties

ISBN13:9789090313023
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Uitgever:PukHa bvba
Verschijningsdatum:17-12-2018
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Het doel van dit boek is je te helpen de keto-levensstijl in je eigen leven een plaats te geven. Zonder dat die verandering te overweldigend lijkt.

De inhoud van het boek is opgesplitst in vijf aparte delen.

Deel 1 geeft een overzicht van de context rond keto, en waarom onze genen en omgeving niet meer op elkaar zijn afgestemd. Het biedt ook een antwoord op de vraag waarom jij de stap richting keto zou willen zetten. Ik geef je bovendien een kijkje in mijn eigen proces richting vetverbranding.

In deel 2 schrijf ik hoe keto kan passen binnen je eigen doelstellingen. En waarom het een logische en berekende gok is tegen moderne gezondheidsdogma’s. Je verneemt ook uitgebreid wat de basis is van een keto-eetstrategie en hoe je ketose kan meten.

In deel 3 gaan we praktisch van start. Je leert alles over keto-voeding, de rol van honger, en wat je allemaal wel en niet mag doen. Keto en alcohol komen aan bod. Ik geef je duidelijke strategieën voor tijdens het winkelen, om thuis te koken en voor op restaurant. Ook bespreek ik de effecten van sport en periodiek vasten.

Deel 4 geeft je een beter inzicht in de keto-aanpassingsfase. Je komt te weten welke drie grote fases je in je eigen avontuur kan verwachten. Ook duiken we in een aantal cruciale concepten. Zo moet gewichtsverlies bijvoorbeeld als vetverlies gezien worden. Verder laat ik je kennismaken met de keto-koolhydraatpiramide. En licht ik toe wat de 21 nadelen zijn van keto.

Deel 5 gaat tot slot over de magie. Je bent er geraakt en hebt je lichaam opnieuw leren kennen. Maar keto is een levensstijl, voor de rest van je leven. Nu is het zaak te optimaliseren. Je weet wat te doen, ook op de momenten van twijfel.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ketoman