Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

CORPOROT

Machtsmisbruik & fulltime spelletjes kantoorpolitiek

Paperback NL 2020 9789090332574
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Corporot is een beschrijving van het corporate bedrijfsleven. Wat gebeurt er op de werkvloer bij dit type bedrijven in Nederland en buiten onze landsgrenzen? Is het daadwerkelijk zo zaligmakend om als jong professional een carrière pad te kiezen bij een corporate bedrijf? Veel van deze jong professionals zitten na enkele jaren met een burn-out afgeserveerd thuis. Wordt het potentieel van werknemers wel optimaal benut bij dit type bedrijven?
Over deze vragen en vele andere facetten van een loopbaan binnen de ‘corporate business’ laat van Dort zijn licht schijnen. Van het sollicitatieproces voor een job, tot lessen geleerd over het corporate systeem. Een aanrader voor iedere afgestudeerde die overweegt bij een corporate bedrijf te gaan werken én voor de professional die in zijn eerste of tweede job bij een corporate bedrijf nadenkt of dit wel de juiste afslag was.
Na zijn studie chemische technologie aan de HTS te Breda heeft van Dort meer dan 23 jaar ervaring opgedaan binnen de corporate bedrijfswereld. Begonnen als management trainee, werkte hij als inkoper, sales-accountmanager en marketing manager in diverse branches. Momenteel werkt hij als zelfstandige op het snijvlak finance en IT.

Specificaties

ISBN13:9789090332574
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Uitgever:BitView BV
Verschijningsdatum:10-8-2020
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        CORPOROT