Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bloedband

Verhalen over relaties in- en uit detentie

Gebonden Nederlands 2021 9789090341460
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

In zijn werk als talentcoach en rapdocent komt Rivelino vaak bijzondere mensen tegen met bijzondere verhalen. Verhalen van mensen die zich in de wereld van criminaliteit en gevangenissen begeven, soms tegen wil en dank, soms met een duidelijke keuze voor deze wereld. Hun verhalen deelt Rivelino in dit inspirerende boek dat een stem geeft aan hun die anders nooit gehoord worden.

Aanbeveling Candy Dulfer:
"Dit boek van Rivelino staat vol met boeiende en eerlijke getuigenissen van mensen die zelf wel eens van het rechte pad zijn afgeweken, en van hun families of omgeving die daar maar mee hebben moeten dealen. Wat een impact kan zo’n gebeurtenis hebben en hoe hoe kom je daar in godsnaam ooit weer uit? Mijn bewondering voor mensen die iets heel fouts hebben gedaan maar het durven erkennen en daarna zich naar een mooiere toekomst vechten is groot. En sommigen kunnen dan zelfs weer de kracht vinden om anderen te helpen.
Hoe bijzonder is de mens, en hoe belangrijk is het dat we elkaar écht zien en horen. Dit boek kan daarbij helpen."

Aanbeveling Rocky Hehakaija, Director Favela Street & EA Sports Fifa 20 Volta Street Legend:
"Bloedband is een boek met verhalen die ontzettend belangrijk zijn. Het zijn verhalen van mensen waar we te snel overheen kijken of een vooroordeel over hebben. We stoppen ze het liefst weg en hopen dat het daarmee is opgelost.
Maar waarom begaat iemand een misdaad? Wat heeft hij of zij meegemaakt? En wie zijn de mensen om hem of haar heen? Rivelino deelt kwetsbare verhalen van hemzelf en van mensen die in- en uit detentie zijn. Toen ik eenmaal was begonnen kon ik niet meer stoppen. Met zijn boek laat hij ons kennismaken met deze mensen. Zo creëert hij begrip, waar we als maatschappij nog veel van kunnen leren."

Specificaties

ISBN13:9789090341460
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:144
Uitgever:CM Publishing
Druk:1
Verschijningsdatum:18-1-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bloedband