Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Durf!

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor de eerste keer deed?

Gebonden Nederlands 2011 9789400500372
Niet leverbaar.

Samenvatting

We sturen onze kinderen naar school en zijn geobsedeerd door hun toetsscores, gedrag en vermogen om erbij te horen. We plaatsen een 'hulp gezocht'-advertentie en zoeken naar ervaring, bekende lezingen en hoe anderen mislukkingen hebben ontweken. We investeren in bedrijven op basis van hun meest recente prestaties, maar niet op wat ze morgen gaan doen. Waarom zijn we dan verbaasd als alles ineenstort?

'Durf!' is een manifest over het produceren van iets wat schaars is, en dus waardevol. Het eist dat u niet langer wacht op een routebeschrijving, maar zelf aan de slag gaat om er een te maken. U weet hoe u dit moet doen, u heeft het eerder gedaan, maar gaandeweg heeft iemand het uit uw hoofd gepraat.

Specificaties

ISBN13:9789400500372
Trefwoorden:succesfactoren, lef, durf
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:108
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:25-3-2011

Expertrecensies (2)

Durf!
Sonja van Vuren | 3 november 2011
Kun je Seth Godin zat worden? Het is een vraag die in me opkomt als ik zijn laatste boekje lees, 'Durf!'. Ik heb al veel gelezen van deze rasechte marketeer. Misschien te veel? Maar voor wie nog niet met Godin bekend is, is 'Durf!' een mooie introductie.
Lees verder
Durf!
Linda Poort | 21 oktober 2011
'Durf!' is een korte maar krachtige titel, die helemaal de lading dekt van de inhoud van dit nieuwe boek van Seth Godin. Over veel meer wordt er in dit kleine manifest namelijk niet geschreven. Op ontzettend veel verschillende manieren wordt duidelijk gemaakt dat starten en initiatief Goed zijn en afwachten en nadoen Slecht zijn. Het maakt duidelijk dat je Durf moet hebben, maar niet hoe je dat moet doen. Immers, 'je moet niet langer wachten op een routebeschrijving, maar er zelf een tekenen'.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Seth Godin

Seth Godin is de auteur van veel bekende bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow en Tribes. Met zijn dagelijkse blog bereikt hij wereldwijd een miljoenenpubliek. Als initiatiefnemer van The Carbon Almanac Network heeft hij zich opgeworpen als een prominente voorvechter van maatregelen tegen klimaatverandering.

Andere boeken door Seth Godin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Durf!