Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Geluk voor kinderen - Vriendschap

Vriendschap

Gebonden Nederlands 2016 9789401437912
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Geluksexpert Leo Bormans schreef een schitterend vervolg op Geluk voor kinderen.Dit boek gaat over vriendschap. Goede vrienden zijn belangrijk voor een gelukkig leven. Misschien heb je veel vrienden, misschien heb je er één. Misschien heb je nog geen vriend, maar dan komt er vast nog wel iemand op je weg. Dit boek toont hoe je een vriend kunt zijn en blijven. Want nog belangrijker dan vrienden hebben, is vrienden zijn.

Lees samen met je kind of kleinkind deze tien gloednieuwe verhalen. Verwonder je over de fascinerende vogels, geniet van de kleurrijke illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en laat je leiden door de creatieve opdrachten en tips.

De inzichten uit dit boek zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar levenskwaliteit. Elk verhaal biedt ouders en grootouders, leerkrachten en opvoeders de kans om met kinderen in gesprek te gaan over de ingrediënten van oprecht geluk en warme vriendschap.van de kleurrijke illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en laat je leiden door de creatieve opdrachten en tips.

Specificaties

ISBN13:9789401437912
Trefwoorden:geluk, vriendschap, kinderen
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:62
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:1-10-2016
Hoofdrubriek:Jeugd
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Leo Bormans

Leo Bomans reist de wereld rond als 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Hij is schrijver en inspirator. Hij heeft een Master in Talen & Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller 'The World Book of Happiness'.

Andere boeken door Leo Bormans

Over Sebastiaan Van Doninck

Sebastiaan Van Doninck is een succesrijk illustrator van kinderboeken en tijdschriften. Hij publiceerde wereldwijd al verschillende prentenboeken, waaronder bij Random House New York. Zijn werk werd meermaals bekroond met een Boekenpluim en een Vlag en Wimpel.

Andere boeken door Sebastiaan Van Doninck

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geluk voor kinderen - Vriendschap