Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Storytelling

Verhalen maken merken

Paperback Nederlands 2018 9789401444583
Verkooppositie 999999930 dagen in de top 100
Dit product is niet meer leverbaar

Samenvatting

Dé referentie over storytelling - Nieuwe editie

Guido Everaert heeft verhalen vertellen voor bedrijven tot een kunst gemaakt. Verhalen maken content duidelijker, brengen organisaties onder de aandacht, maken een merk tastbaar. Als je weet hoe het concept te gebruiken, vormt Storytelling een haast onmisbaar instrument in een modern marketingarsenaal.

Met een update van de voorbeelden en een volledig nieuw hoofdstuk over visual storytelling, biedt deze nieuwe editie de gekende mix van basiskennis en verrassende, minder voor de hand liggende voorbeelden. Een aangename kennismaking met storytelling of de broodnodige uitbreiding voor fans van de eerste uitgave.

Specificaties

ISBN13:9789401444583
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (1)

Leo Dijkema | 6 juli 2015
Storytelling is meer dan een hype voor tekstschrijvers, bloggers of reclame makers. Storytelling wordt in de Marketingcommunicatie en Veranderkunde gebruikt om mensen mee te nemen in de boeiende wereld van merken, organisaties en veranderingen. Maar hoe doe je dat eigenlijk?Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
4 stemmen
1
1
2
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Guido Everaert

Guido Everaert studeerde Politieke en sociale wetenschappen aan de UGent. Hij is lector aan de Karel de Grote Hogeschool. Hij heeft intussen 20 jaar ervaring in marketing, communicatie en writing. (Nielsen, IBM, Ogilvy, Telenet, Philips Europe, Duval Guillaume Corporate)

Andere boeken door Guido Everaert

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Storytelling