Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Iedereen superfan

Het verschil maken met ambassadeur marketing

Paperback Nederlands 2021 9789401478304
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑10‑2021
29,99

Samenvatting

Maak van elke klant een ambassadeur voor jouw merk

Ambassadeurschap en mond-tot-mondreclame is een volwaardig (gratis) marketingkanaal waar je als kleine of grote onderneming heel actief kan op inzetten en prachtige resultaten mee kan boeken.

Deze vraag beantwoorden: 'Hoe kan ik zorgen dat klanten, medewerkers en andere mensen positief over mijn bedrijf gaan praten en mij gaan aanbevelen?' wordt beantwoord aan de hand van concrete cases, boeiende verhalen en lots of tips and tricks.

Specificaties

ISBN13:9789401478304
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:27-10-2021
Hoofdrubriek:Marketing

Over Niels Vandecasteele

Niels Vandecasteele mede-oprichter en zaakvoerder van Merchandise Essentials dat bedrijven helpt om van hun personeel en klanten ambassadeurs te maken. Zij bouwen aan de ambassadeur marketing strategieën en honderden bedrijven waaronder Google, Facebook, Twilio, Duvel, Club Brugge, Booking.com, Bol.com, Dimitri Vegas & Like Mike, Bavet, Volvo, Mercedes, Kniepolis, Sony Music…

Andere boeken door Niels Vandecasteele

Over Stefan Doutreluingne

Stefan Doutreluingne is reeds ruim 30 jaar actief in de communicatiewereld. Als strategisch adviseur heeft hij zowel in dienst van lokale KMO’s als nationale spelers gewerkt. Hij is als marketingstrateeg ook actief in Bureau50, het eerste Benelux doelgroepagency waar hij een van de stichters en aandeelhouder is.

Andere boeken door Stefan Doutreluingne

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Iedereen superfan