Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groeispurt

Maturiteit als duurzaam concurrentievoordeel

Paperback Nederlands 2021 9789401480659
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑11‑2021
29,99

Samenvatting

In een wereld waar alles in sneltempo verandert, zijn ondernemingen en organisaties verstrengeld tot bedrijfsecosystemen met voortdurend veranderende actoren en verschillende rollen (designer, producent, marketeer, dirigent, klant, etc.).

Als alles in beweging is, hebben bedrijfsleiders en managers meer nodig dan visie, strategisch inzicht en lef om meerwaarde te creëren en de continuïteit van het bedrijf te verzekeren.
Net als in de pedagogie wordt gesproken over groeien naar volwassenheid, kunnen we bij bedrijven spreken over groeien naar organisatorische maturiteit.

Met dit boek reikt de auteur een beproefde en gemakkelijk toepasbare oplossing aan om gestaag te groeien in andere dimensies dan de economische zonder deze laatste uit het oog te verliezen. Door te groeien in maturiteit wint het bedrijfsecosysteem aan wendbaarheid en kan het vlot inspelen op veranderingen in de omgeving.

Specificaties

ISBN13:9789401480659
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:29-11-2021
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Over Hans Dobbelaere

Hans Dobbelaere is een management consultant, coach en docent met internationale ervaring in organisatiekunde, leiderschap, business intelligence, strategievorming en transformaties.

Andere boeken door Hans Dobbelaere

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groeispurt