Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Liefdesbrieven aan ondernemers

Paperback Nederlands 2024 9789401499354
Verkooppositie 3125Hoogste positie: 3125
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑03‑2024
34,99

Samenvatting

In zijn 'Liefdesbrieven aan ondernemers' deelt Hans Crijns waardevolle inzichten en praktisch advies over diverse thema's met betrekking tot ondernemerschap.

Dit boek onderscheidt zich door zijn verfrissende benadering van management, waarbij het clichés vermijdt. Iedere brief belicht een specifiek, een concrete gebeurtenis of een relevant gegeven.

Met zijn anekdotische en vaak humoristische schrijfstijl leidt Hans Crijns de lezer soepel door talloze boeiende aspecten van ondernemerschap.

Specificaties

ISBN13:9789401499354
Trefwoorden:ondernemen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2024
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Hans Crijns

Hans Crijns is professor aan de Vlerick Business School en UGent en gastprofessor bij verschillende universiteiten over de wereld. Hij biedt ondernemers en managers visionaire perspectieven die nieuwe ventures , groeistrategieën bedenken en implementeren. Hans is voormalig voorzitter en fellow van de European Council for Small Business (ECSB), en bestuurslid van diverse ondernemersorganisaties. Hij was ook medeoprichter van het Vlerick Business Angels Network (BAN) en de Académie pour la Croissance des Entreprises (ACE). Daarnaast treedt hij op als niet-uitvoerend bestuurder voor een aantal middelgrote ondernemingen waaronder Soudal, Sobradis, Alsico/Berphina en NFTE Foundation.

Andere boeken door Hans Crijns

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liefdesbrieven aan ondernemers