Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het boek van wijsheid

Gebonden NL 2017 9789402700435
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Arun Gandhi werd liefdevol opgevoed en opgeleid door zijn grootvader, totdat die in 1948 werd vermoord. Nu is Arun over de hele wereld bekend als activist, spreker en verspreider van het gedachtegoed van Mahatma Gandhi. Hij is de laatste die de intieme, persoonlijke verhalen over deze spirituele icoon kan vertellen.

Arun Gandhi groeide op in de beroemde ashram van Mahatma Gandhi. De grondlegger van het moderne India, geliefde filosoof en invloedrijke mensenrechtenactivist was voor Arun gewoon zijn opa. Een meester die zijn leerlingen handvaten gaf om een rijk en betekenisvol leven te leiden. Mahatma's adviezen zijn krachtig, tijdloos en praktisch en Arun weet ze naadloos aan te laten sluiten bij de moderne tijd. Sterker nog: in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat zijn deze lessen waardevoller dan ooit. Daarnaast is Het boek van wijsheid een portret van Mahatma Gandhi als man, leider en opa. Kleinzoon en grootvader delen persoonlijke verhalen, die tegelijkertijd universeel zijn: over jezelf ontdekken, vriendschap en familie.

Over Het boek van wijsheid:

'Een boek met lessen die voor iedereen waardevol zijn.' Algemeen Dagblad

'De wijze levenslessen van Mahatma Gandhi zijn in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat waardevoller dan ooit!' Vijftig+ Magazine

'Een prachtig warm boek, dat ik vast nog vaak zal herlezen.' Uitgelezen op 23

Specificaties

ISBN13:9789402700435
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Uitgever:HarperCollins
Verschijningsdatum:10-10-2017

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het boek van wijsheid