Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

All the Money in the World

Paperback NL 2017 9789402701234
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Nu verfilmd met Michelle Williams, Christopher Plummer en Mark Wahlberg

'Meesterlijk, [...] een onvervalste parabel over de waanzin van het grote geld, gecamoufleerd als een in maffiasferen ondergedompelde thriller.' - ★★★★ in de Volkskrant voor de film All the Money in the World van regisseur Ridley Scott

Genomineerd voor de Academy Awards 2018 voor Christopher Plummer: Best Actor in a Supporting Role.

Genomineerd voor de Golden Globe Awards 2018 voor Michelle Williams: Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama, Christopher Plummer: Best Performance by an Actor in a Supporting Role in any Motion Picture en Ridley Scott: Best Director - Motion Picture.

Hoe olietycoon J. Paul Getty de rijkste man ter wereld werd en tegelijkertijd zijn familie verwoestte.

In de jaren zestig en zeventig was oliemagnaat J. Paul Getty de rijkste man ter wereld. Het was dan ook wereldnieuws toen zijn kleinzoon Paul in 1973 werd ontvoerd. Getty weigerde echter losgeld te betalen, zelfs toen hem een lok haar en het oor van zijn kleinzoon werden toegestuurd. Terwijl de kidnappers dreigden Paul meer geweld aan te doen, was het aan moeder Gail om te onderhandelen met zowel de ontvoerders als haar schoonvader.

Deze fascinerende biografie toont hoe te veel geld een familie kan verwoesten. John Pearson laat zien hoe de Getty's hun astronomische rijkdom hebben vergaard en hoe dit drie generaties beïnvloedde en van elkaar vervreemdde. Hun verhaal, en in het bijzonder de ontvoering, vormde de inspiratie voor de film All the Money in the World.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

VANAF 11 JANUARI 2018 IN DE BIOSCOOP!

All the Money in the World is verfilmd door regisseur Ridley Scott (The Martian, Prometheus, Gladiator, Blade Runner en Alien), scenarioschrijver David Scarpa (The Last Castle en The Day the Earth Stood Still) met in de hoofdrollen Michelle Williams (The Greatest Showman, Manchester by the Sea, Shutter Island en Brokeback Mountain), Christopher Plummer (The Girl with the Dragon Tattoo, Up, A Beautiful Mind en The Sound of Music) en Mark Wahlberg (Patriot's Day, Deepwater Horizon,The Fighter, The Departed en Transformers). De film draait vanaf 11 januari 2018 in de Nederlandse bioscopen en vanaf 27 december 2017 in België.

Specificaties

ISBN13:9789402701234
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:HarperCollins
Verschijningsdatum:28-12-2017

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        All the Money in the World