Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Onze hersenen

over de grens tussen normaal en abnormaal

Paperback Nederlands 2011 9789460033186
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Daklozen, zwervers, junks. De overspannen buurman. De stille drinker. De obsessief poetsende huisvrouw. De eenzame zonderling. Zijn ze door allerlei ongelukkige omstandigheden vastgelopen, maatschappelijk mislukt, verslaafd, uitgestoten? Of is er iets anders aan de hand?
In het prikkelende Onze hersenen toont psychiater René Kahn overtuigend aan dat veel van de mensen die wij vreemd vinden, onaangepast, `anders , niet in de eerste plaats door hun omstandigheden zo zijn geworden. Menselijk gedrag, of wij het nu als normaal beschouwen of als abnormaal, wordt niet bepaald door sociale of familiale omstandigheden. In de meeste gevallen, zo betoogt Kahn, is het een verandering in de hersenen die een ander soort gedrag bepaalt.
René Kahn, die de afgelopen decennia baanbrekend onderzoek heeft gedaan naar hersenveranderingen bij de mens, komt in Onze hersenen tot verrassende uitspraken en verhalen. Hij schetst een nieuw beeld van het menselijk gedrag, waardoor de lezer een geheel andere kijk krijgt op `abnormale mensen.
Meer dan 25.000 exemplaren verkocht

Specificaties

ISBN13:9789460033186
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:292
Druk:12
Verschijningsdatum:11-11-2011
Hoofdrubriek:Geneeskunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onze hersenen