Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zombiebusiness

Reken af met de levende doden in je organisatie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789461260239
Direct te downloaden

Samenvatting

Pas op voor de levende doden in uw organisatie: ze verpesten uw werkplezier en uw productiviteit. Door deze zombies bent u altijd druk met vergaderen, administratieve werkzaamheden en het oliën van vastgeroeste businessmodellen. Reken af met deze zombies en ontdek waar het in een organisatie echt om draait.

Succesvolle bedrijven hebben volgens Nederlands populairste spreker, dwarsdenker en bedrijfsverloskundige Guido Thys een ziel: iedereen weet nog waarom ze zijn opgericht en waar ze goed in zijn.

Lees 'Zombiebusiness' en ontdek hoe u uw carrière en uw organisatie nieuw leven in kunt blazen.

Specificaties

ISBN13:9789461260239
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:22-11-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Expertrecensies (1)

Richard van der Lee | 21 maart 2012
De omslag van 'Zombiebusiness' van Guido Thys kan een lezer in verwarring brengen. Op basis van de getekende zombie en de bijbehorende termen denk je dat boek gaat over mensen en individueel gedrag. Indirect klopt dit, maar in grote lijn gaat het over de gevolgen van jarenlang ingesleten collectief gedrag, dat binnen organisaties normaal gezien wordt in termen als cultuur en structuur.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

column
Managementnomaden
Michel Hoetmer 19 december 2011 Het is al weer wat jaartjes geleden. Ik ontmoette een oude vriend. Hij was zojuist teruggekeerd van vakantie. Hij praatte honderduit over het land dat hij had bezocht. Over de armoede, de ellende en de maatschappelijke problemen. Hij begreep precies hoe de vork er in de steel zat. Ofwel: waarom het land van de Nijl en de piramides in het verleden tot zulke grootse dingen in staat bleek en waarom nu een groot deel van de bevolking in armoede leeft. Uiteraard had hij de oplossingen ook paraat. Ik vermoei u daar maar niet mee. Ietwat meewarig nam ik afscheid van hem. Deze man begreep totaal niets van het land waar ik zelf drie jaar had gewoond.

Over Guido Thys

Guido Thys is bedrijfsverloskundige: hij helpt zijn klanten bij het ter wereld te brengen van waarde voor hun klanten, medewerkers en aandeelhouders. Hij heeft één grote passie: het creëren van waarde voor klanten. Hij is auteur van diverse bestsellers w.o. 'Doorpakken', 'Klanten wegjagen' en 'Wake-up call'. Hij is één van de meest gevraagde en gewaardeerde sprekers in Nederland.

Andere boeken door Guido Thys

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zombiebusiness