Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Overleef je inbox in 60 minuten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789461261700
Direct te downloaden

Samenvatting

Bespaar jezelf veel tijd en energie door je inbox slim te managen. Hoe kun je de eindeloze stroom e-mails beperken en vertalen in praktische taken en afspraken? Hoe kun je duidelijke e-mails versturen?

Productiviteitsexpert Arjan Broere weet als geen ander hoe je e-mail weer kunt veranderen in het handige medium dat het eigenlijk is.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie 'Digitale trends en tools in 60 minuten'. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks.

Specificaties

ISBN13:9789461261700
Trefwoorden:e-mail, managen
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:25-2-2016

Expertrecensies (2)

Overleef je inbox in 60 minuten
Emmely Schonewille | 7 maart 2017
E-mail is een handig communicatiemiddel, waar iedereen vandaag de dag bijna dagelijks gebruik van maakt. Juist hierdoor krijg je op een dag veel e-mails binnen. Als je dit niet bijhoudt worden het aantal ongelezen e-mails alleen maar groter. Overleef je inbox van Arjan Broere helpt je om je inbox op een overzichtelijke manier te ordenen en dit zo te houden.Lees verder
Overleef je inbox in 60 minuten
Mark Buck | 28 april 2016
E-mail is altijd bij ons. We staan er mee op, gaan er mee naar bed, lezen het tijdens het ontbijt, in de trein of in de file. Ons werk wordt voor een groot deel afgehandeld in e-mails en ook voor het organiseren van je privéleven wordt e-mail steeds belangrijker.Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
4 stemmen
2
1
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Arjan Broere

Arjan Broere als gecertificeerd Getting Things Done-trainer werkzaam bij Meereffect. Arjan traint kenniswerkers in thema's als timemanagement, productiviteit, slimmer werken en is gespecialiseerd in GTD. Daarnaast publiceert hij regelmatig op onder andere lifehacking.nl. Eerder schreef Arjan een aantal boeken over onderhandelen met als invalshoek hoe onderhandel je scherp zonder bot te zijn.

Andere boeken door Arjan Broere

Inhoudsopgave

Inleiding

1. De e-mailstortvloed
2. Heb aandacht voor aandacht
3. Georganiseerd zijn
4. Beslissen
5. E-mailetiquette
6. Zeven alternatieven voor e-mail
7. E-mailtips

Meer lezen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Overleef je inbox in 60 minuten