Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

101 antwoorden op stress en burn-out

Paperback Nederlands 2017 9789461316486
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Burn-out. Als geen ander kennen Luc en Dirk het onderwerp: als sprekers en auteurs, Luc ook als consulent. Stress en stretching zijn hen niet vreemd.

1001 antwoorden op stress en burn-out is niet zomaar nog een boek over stress en burn-out. Door het Q&A-principe is het een praktische publicatie waarin al je vragen over het onderwerp eindelijk worden beantwoord.

Wat zijn bijvoorbeeld de eerste signalen van een burn-out? Kun je er van te veel studeren ook een krijgen? En hoe ga je om met mensen die het maar aanstellerij vinden?

1001 antwoorden op stress en burn-out is geschreven voor mensen met én zonder ervaring. Als je al een burn-out hebt gehad, zul je veel hebben aan de structuur en de methodiek van werken en informeren. Heb je er nog geen gehad, dan duik je er meteen best in, want de kans is groot dat je er ooit een krijgt of iemand kunt bijstaan die er een heeft. Bij burn-out geldt nog meer dan bij elk medisch fenomeen: beter voorkomen dan genezen.

Specificaties

ISBN13:9789461316486
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:25-4-2017

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Luc Swinnen

Luc Swinnen is arts, epidemioloog, verzekeringsgeneesheer en statisticus. Hij is sinds een 15 tal jaar actief als bedrijfsconsulent en kan een indrukwekkende lijst voorleggen van bedrijven waar hij als consulent is opgetreden. Hij schreef verschillende boeken en artikels. Hij is een veelgevraagde spreker op internationale congressen en is regelmatig te zien op TV of in de pers. Luc Swinnen was projectleider en wetenschappelijk onderzoeker in verschillende projecten die peilen naar alle facetten van het emotionele leven van mensen. Hij houdt zich ook bezig met stress op het werk. Luc Swinnen ontwikkelde eigen onderzoeksmateriaal om deze klachten en de impact ervan in kaart te brengen. Ook de oorzaken van stress werden nagegaan aan de hand van een modern onderzoeksinstrument. Hij bracht allerhande moderne stresshanteringstechnieken in kaart. Hij is ontwikkelaar van objectieve metingen rond stress. De nadruk ligt ook op motivatie, creativiteit en dynamisme. Hij is onderzoeker naar de verschillen tussen mensen en bracht deze in kaart. Dit laat ons toe optimaal rapport te creëren waardoor teambuilding, communicatie en leidinggeven geloofwaardiger wordt. Rond het thema stress werd door hem een speciaal programma ontwikkeld dat in zijn nieuwe boek ( in press) uitvoerig aan bod zal komen.

Andere boeken door Luc Swinnen

Over Dirk Coeckelbergh

Dirk AJ Coeckelbergh is een professionele duizendpoot en auteur van meer dan 1500 publicaties. Hij heeft ervaring in de sociale economie en in de financiële, non-profit- en overheidssector. Hij begeleidt, adviseert en coacht ondernemers in profit, social profit en non-profit, en geeft regelmatig seminaries en webinars.

Andere boeken door Dirk Coeckelbergh

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        101 antwoorden op stress en burn-out