Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het onzichtbare zien!

Paperback Nederlands 2012 9789461531575
Verkooppositie 2562Hoogste positie: 2562
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

'U moet niet proberen een deel te genezen zonder het geheel te behandelen. U moet niet proberen het lichaam te genezen zonder de ziel erbij te betrekken.' Plato

In Het onzichtbare zien! beschrijft Monique Steenvoorden haar zoektocht naar genezing van een schijnbaar onverklaarbare ziekte. Zij leed al jaren aan o.a. vermoeidheidsklachten waar niemand raad mee wist. Na jaren vond Monique het antwoord: ze had last van energieën van buitenaf. Medici kijken bij vermoeidheidsklachten hoofdzakelijk naar interne oorzaken van het energieprobleem. Er wordt weinig tot geen aandacht besteed aan wat er zich extern afspeelt. Monique Steenvoorden adviseert dan ook bij onverklaarbare ziekten juist het onzichtbare stuk te gaan onderzoeken. Ook geeft zij aandacht aan de invloed van energie van de levenden op ons functioneren.

Monique Steenvoorden - van Millingen, in 1963 geboren te Amsterdam, studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam in commerciële economie. Later ging zij zich door persoonlijke ervaringen verdiepen in de mens. Dit heeft geleid tot het oprichten van haar bedrijf Koru Life Coaching.

Specificaties

ISBN13:9789461531575
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:13-4-2012
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het onzichtbare zien!