Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Chiropractie

natuurlijke en veilige geneeswijze voor rug, schouders, hoofdpijn, migraine en vele andere klachten

Paperback NL 2014 9789461534545
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Dit boek gaat over chiropractie, een bekende en populaire therapie. Chiropractie omvat diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen kunnen succesvol worden behandeld. Vrouwen met lage rugpijn tijdens zwangerschap of menstruatiepijn kunnen baat hebben bij chiropractische begeleiding. Ook klachten buiten de wervelkolom kunnen behandeld worden, bijvoorbeeld: spierklachten, gewrichtspijnen, de tennisarm en klachten aan knieën, enkels en voeten.

Een praktisch en compleet boek voor iedereen die gezondheid nastreeft en bij ziekte op een veilige en natuurlijke wijze wil genezen, zonder gebruik van medicijnen of operatieve ingrepen.

Chiropractie is het 108ste boek van Robert Jan Blom. Zijn omvangrijke oeuvre bestaat voor het grootste deel uit managementboeken maar ook schreef hij vijftien boeken over alternatieve geneeskunde (waarvan er drie in de Duitstalige landen verschenen). Met dit boek over chiropractie voegt Robert Jan Blom een belangrijke bijdrage toe aan zijn oeuvre.

Specificaties

ISBN13:9789461534545
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:312
Uitgever:Aspekt B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum:28-3-2014
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Chiropractie