Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Jaarboek Beveiliging Totaal 2015

Artikelen, regelingen, producten en adressen

Ingenaaid Nederlands 2014 9789462152328
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het Jaarboek Beveiliging Totaal 2015 geeft een overzicht van de belangrijkste actuele ontwikkelingen op de terreinen Beveiliging, Brandveiligheid en Fraudebestrijding. Samen met een aantal relevante regelingen, de beschrijving van belangrijke normen voor inbraakveiligheid en brandveiligheid, en het aangepaste adressenoverzicht vormt het Jaarboek een belangrijk naslagwerk voor de security professional.

Het onderdeel Beveiliging opent traditiegetrouw met de meest recente CBS criminaliteitscijfers in Nederland, waarna nationaal overvalcoördinator Jos van der Stap ingaat op de laatste trends in overvallen. Verder in dit onderdeel een artikel waarin een relatief nieuwe werkwijze waarmee de lokale werk- en leefomgeving kan worden verbeterd - ZSM: Zo snel, slim, simpel, samen, selectief en samenlevingsgericht mogelijk - uit de doeken wordt gedaan. Maar ook aandacht voor het bekende Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), waarvan de feiten nog eens op een rijtje worden gezet en samenwerking op lokaal niveau in de praktijk een enorme meerwaarde blijkt te hebben.

In het onderdeel Brandveiligheid worden om te beginnen ook de meest recente cijfers en trends gepresenteerd in de CBS Brandweerstatistiek en is een overzicht opgenomen van de meest actuele brandschadecijfers. Tevens artikelen over onder andere de laatste ontwikkelingen als het gaat om alarmtransmissie op de Nederlandse markt, de verbetering van de brandveiligheid in stallen, en wordt ingegaan op de vraag hoe het zit met de faalkansen van brandpreventieve voorzieningen.

In het onderdeel Fraudebestrijding een artikel over het terugkerende fenomeen acquisitiefraude en spooknota’s. Verder aandacht voor de gevolgen van fraude binnen een organisatie: imagoschade en financiële verliezen, en antwoord op de vraag waarom fraudepreventie begint met een integere cultuur.

Het redactionele deel van het Jaarboek wordt afgesloten met het onderdeel Regelingen met daarin teksten en korte beschrijvingen van relevante wet- en regelgeving op de gebieden beveiliging en brandveiligheid. Daar waar nodig zijn de betreffende onderdelen geactualiseerd.

Het tweede deel van het Jaarboek Beveiliging Totaal wordt gevormd door een geactualiseerd overzicht met verwijzingen naar instanties, instellingen, organisaties, en bedrijven op het gebied van beveiliging en brandveiligheid.

Specificaties

ISBN13:9789462152328
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:360
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:14-12-2014
Hoofdrubriek:Non-profit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jaarboek Beveiliging Totaal 2015