Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De managementassistent en NLP

Paperback Nederlands 2016 9789462154223
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Je kunt alles bereiken als je leert hoe je je eigen invloed kunt inzetten. Wanneer je je bewust bent van jezelf en inzicht hebt in de manier waarop communicatiepatronen werken, kun je je communicatie en persoonlijke effectiviteit optimaliseren. Je kunt flexibel met situaties omgaan en plezier ervaren.

In dit boek lees je hoe de NLP-methode je hierbij kan helpen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en geeft inzicht in hoe en waarom mensen doen wat ze doen. Voor jou als managementassistent is het handig om te weten hoe iemand anders in elkaar zit. Met dat inzicht ben je beter in staat om aan te sluiten op die ander. Hierdoor verbetert de samenwerking en kun je je gezamenlijke doelen makkelijker bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789462154223
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:94
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:12-3-2016
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Kristine Ates

Kristine Ates helpt managementondersteuners hun functie vol passie en overtuiging uit te voeren. Zij is master in NLP. Ze geeft met veel plezier trainingen en teamcoaching op het gebied van communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Op een betrokken, praktische manier geeft ze tips en tools om vanuit de ondersteunende rol meer invloed te krijgen op dagelijkse praktijksituaties. Haar drive is om het beste van secretaresses en secretariaten naar boven te halen en ze een stap verder te brengen in de organisatie. Ze heeft verschillende boeken geschreven over het vakgebied van secretaresses. Zij is eigenaar van KMK Trainingen in Hilversum: www.kmktrainingen.nl.

Andere boeken door Kristine Ates

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De managementassistent en NLP