Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2021

Handleiding voor werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies

Paperback Nederlands 2021 9789462157125
Verkooppositie 3519Hoogste positie: 403
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare infor-matie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina’s de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema’s als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen, komen ook nieuwere thema’s aan bod. Denk aan: pesten, duurzame inzetbaarheid, thuiswerk, Corona-maatregelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het boek is bruikbaar voor alle sectoren.

Uiteraard is de meest actuele tekst van de Arbowet opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten en een overzicht van handige adressen en websites. Bovendien bevat het boek een uitgebreide arbogereedschaps-kist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk.

De uitgave van 2021 is geheel geactualiseerd. Recente wijzigingen van de arboregelgeving zijn verwerkt. Ook zijn nieuwe arbosuccessen opgenomen, de checklists zijn aangevuld en nieuwe beschrijvingen van risi-co’s toegevoegd. Wat onveranderd blijft; het is een echt praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden en hun commissies een krachtige, helpende hand biedt.

Specificaties

ISBN13:9789462157125
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:516
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:2-2-2021

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Koen Langenhuysen

Koen Langenhuysen is werkzaam bij Fijn Werk te Tilburg.

Andere boeken door Koen Langenhuysen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2021