Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Titel onbekend, hergebruiken

Paperback Nederlands 2022 9789462157637
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

De Praktijkgids Arbeidsveiligheid is een praktisch naslagwerk voor al diegenen die in de praktijk te maken hebben met veiligheidstaken. Juist voor HSE-professionals of personen die een opleiding volgen op het gebied van veiligheid is dit boek uitermate geschikt. Het boek geeft op een overzichtelijke wijze handreikingen voor een veilige en gezonde werkplek.

Naast arbeidsveiligheid komen ook aspecten als arbeidshygiëne, ergonomie en gezondheid aan de orde. De inhoud is samengesteld door experts die de teksten jaarlijks actualiseren. Zo zijn deze altijd aangepast aan de meest recente wet- en regelgeving, normen en stand der techniek.

De Praktijkgids behandelt in een 8-tal hoofdonderwerpen het vakgebied Arbeidsveiligheid: Beleid: arbowetgeving, veiligheids- en gezondheidsmanagement, medezeggenschap, risico-inventarisatie en -evaluatie, ongevalsonderzoek, en veiligheidscultuur. Arbeidsplaatsen: risico’s, normen en richtlijnen en de preventieve maatregelen voor verschillende werplekken.

Chemische factoren: blootstelling aan en opslag van gevaarlijke stoffen, vezels en asbest, bijzondere stoffen. Fysische factoren: geluid, trillingen, verlichting, binnenklimaat. Biologische factoren Fysieke belasting Arbeidsmiddelen: met aandacht voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Overige veiligheidsdomeinen: andere veiligheidsdomeinen zoals procesveiligheid, transportveiligheid en sociale veiligheid, waarmee de HSE-professional te maken kan krijgen.

Specificaties

ISBN13:9789462157637
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:763
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Titel onbekend, hergebruiken