Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Grip op de chaos

de zeven sleutels tot opgeruimd leven

Paperback NL 2015 9789462500341
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Geniet van een opgeruimd huis en hoofd met De HuishoudCoach

Je wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen ('het moet perfect') of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te laten of je motivatie vast te houden. En dus heeft de rommel je in de greep.

In Grip op de chaos geeft organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach de sleutels in handen waarmee je uit deze impasse komt.

Het boek is opgedeeld in twee delen. In het eerste deel geeft ze inzicht in alle facetten van chaos: wat is chaos, waarom leef je in chaos en hoe ga je er mee om, wat zijn de voor- en nadelen en welke excuses gebruik je om geen actie te ondernemen? Met behulp van de chaosindicator ontdek je hoe erg het met de chaos in jouw huis en hoofd is gesteld.

In het tweede deel ontdek je aan de hand van de zeven sleutels wat jou kan helpen om aan de slag te gaan en door te pakken. Je komt erachter wat je blokkades, je motivatie en krachtbronnen zijn, maakt een realistische schets van jouw droomhuis, leert te focussen op het belangrijkste, maakt kennis met de effectiefste opruimstrategie, zet jouw automatische opruimpiloot in werking en krijgt tips over hoe je jezelf kunt belonen. Zodat je elke dag kunt genieten van een opgeruimd huis en hoofd!

Dr. Els Jacobs (1965) is professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. In die hoedanigheid adviseert en coacht ze huishoudens van divers pluimage naar een opgeruimd leven. Ze doet dit met een 'vliegende start aan huis', cursussen, workshops, lezingen en de uitgave van een online magazine. Daarnaast verzorgt ze de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren. Haar Nieuwsbrief heeft meer dan 12.500 abonnees. Els Jacobs is auteur van o.a. Aan de slag met De HuishoudCoach, Grip op de chaos en Minimorfoses: de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach; alledrie zijn door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme ontvangen.

Specificaties

ISBN13:9789462500341
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Forte
Verschijningsdatum:15-1-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grip op de chaos