Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Echte leiders dienen

Voor leiders die het verschil maken

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552166
Verkooppositie 9208
Direct te downloaden

Samenvatting

Leiderschap is enorm in beweging. Dat het anders moet dan in de 20ste eeuw zien de meeste mensen wel. Dienend leiderschap wordt in dit kader steeds vaker genoemd. Maar wat is dienend leiderschap? Welke effecten heeft het? Waarom is het een antwoord op de problemen waar we voor staan? En hoe geef je er handen en voeten aan?

Er blijken nogal wat misvattingen te bestaan over het begrip 'dienend leiderschap'. In dit boek vind je alles wat je over dit onderwerp wilt weten: wat het is, waar het vandaan komt, waarom het het leiderschap van de 21ste eeuw is, welke effecten het heeft en hoe je ermee aan de slag kunt. Echte leiders dienen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en beschrijft actuele kennis op het gebied van succesvol leiden. Deze kennis wordt aangevuld met tips, ontwikkelingsvragen en aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Dit boek geeft antwoorden en praktische inzichten op basis van wetenschappelijk onderzoek, waarmee je direct aan de slag kunt. Het laat zien dat dienend leiderschap resultaatgericht is en gaat over helderheid en ontwikkeling. Dienende leiders zijn zelfverzekerd. Zij zijn in staat om in een complexe en dynamische omgeving richting te geven en aandacht te houden voor de mensen die de organisatie maken. Daarmee maken zij het verschil.

Specificaties

ISBN13:9789462552166
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:21-2-2020
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Inge Nuijten

Inge Nuijten is gepromoveerd op dienend-leiderschap. Vanuit Redpoint Company geeft zij op basis van wetenschappelijk onderzoek advies en training aan organisaties op het gebied van dienend-leiderschap en prestatiepsychologie. Zij is verbonden aan de Vrije Universiteit en kerndocent van de leergang Young Leadership van AOG School of Management.

Andere boeken door Inge Nuijten

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Echte leiders dienen