Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Denken als Marcel Boekhoorn

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462553187
Verkooppositie 424129 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Marcel Boekhoorn is de ondernemendste investeerder van Nederland. Sinds de verkoop van Bakker Bart rijgt hij lucratieve deals aaneen. Rijk werd hij door Telfort met een half miljard euro winst te slijten aan KPN. Beroemd werd hij als de redder van Hema.

Journalist en auteur Jan Bletz dook in het leven en werk van de man die zich alleen laat zien als levensgenieter en societyfiguur. Schijnbaar zorgeloos gaat hij door het leven, met een knappe vrouw aan zijn zijde en het roer van zijn superjacht onder handbereik. Wat kunnen we leren van deze man die lachend rijk werd?

Hoe doen ze dat toch, de zakelijke genieën over wie we het ene na het andere succes horen? Lees het in de serie Topondernemers, waarin de successen (en de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernemers worden ontrafeld.

Specificaties

ISBN13:9789462553187
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:6-7-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Denken als Marcel Boekhooorn - 'Onderhoudend en compact'
Sjors van Leeuwen | 17 mei 2019
Indit boek in de serie Topondernemers staat succesondernemer Marcel Boekhoorn centraal. De beste dealmaker van Nederland die ‘lachend rijk’ geworden is. Marcel Boekhoorn is de ondernemendste investeerder van Nederland, zo lezen we op de achterkant van het boek Denken als Marcel Boekhoorn.Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
0
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Bletz

Jan Bletz is journalist en auteur. Hij schrijft vooral over financiën en ICT, onder andere voor Computable, Management Team en Sprout. Hij was hoofdredacteur van CFO magazine, eYe, Respons!, SecondSight en AccountantWeek. Hij schreef de boeken Denken als Mark Zuckerberg en Denken als Marcel Boekhoorn.

Andere boeken door Jan Bletz

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Denken als Marcel Boekhoorn