Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Handboek voor wereldverbeteraars

Hoe je als praktische idealist je dromen kunt waarmaken

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462553996
Verkooppositie 3529
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil jij de wereld verbeteren? Stop dan met praten, kom in actie en begin een concreet project om je droom te verwezenlijken.

Wil je een einde maken aan zwerfafval, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Wat je droom ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je in actie komt. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van meedoen met jouw droom.

Dit handboek is een cocktail van de meest waardevolle lessen van Juul Martin, de man achter het Huis van Overvloed, de deeleconomie en Durftevragen. Zij motto is: verbeter de wereld en verrijk jezelf. Niet met geld, maar met een mooi avontuur. In dit boek laat hij met praktische tips en veel voorbeelden zien hoe jij je droom ook kunt verwezenlijken:

- Wil je een speeltuin voor de kinderen in jouw buurt? Negeer de klagers, deel je droom en ga 'm gewoon bouwen met sloophout. Wedden dat de gemeente wakker wordt en beseft dat een speeltuin hard nodig is.
- Wil je dierenleed voorkomen? Organiseer samen met de groenteboer een cursus vegetarisch koken en trakteer de hele buurt op lekker eten.
- Maak je je zorgen over de opwarming van de aarde? Start een crowdfundingproject en koop vijf elektrische deelauto's met je hele dorp.

Specificaties

ISBN13:9789462553996
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:4-12-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (2)

Handboek voor Wereldverbeteraars - 'Vol smakelijke woorden'
Sigrid van Iersel | 15 januari 2019
Verbeter de wereld en verrijk jezelf met een mooi avontuur. Je wordt gelukkiger als je goed voor de aarde zorgt, voor elkaar en je eigen dromen waarmaakt. Dat is de optimistische boodschap van Juul Martin in zijn Handboek voor wereldverbeteraars. Op een aanstekelijke luchtige toon vertelt Juul Martin in dit handzame boekje hoe je samen met anderen iets nieuws creëert of onderneemt: een einde maken aan zwerfafval, eenzame mensen helpen of de bijen redden.Lees verder
Handboek voor wereldverbeteraars - 'Inspirerend'
Annemiek Sierhuis | 19 november 2018
Handboek voor wereldverbeteraars is een prachtig boek met een positieve drive in een wereld vol mopperaars en zwartkijkers. Hoe mooi is het dat je een praktische idealist kan zijn, die zijn dromen kan waarmaken. Ik lees vol bewondering de insteek van schrijver Martin.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Handboek voor Wereldverbeteraars - Hoe je als idealist je dromen waarmaakt
Juul Martin 25 september 2018 Hoe vaak mislukt er een idee? Hoe vaak wordt iemands droom doodvergaderd? Hoe vaak gebeurt er niks met een briljante ingeving? Jammer genoeg is dat schrijnend vaak en ik krijg er buikpijn van. Van al die gemiste kansen en teleurgestelde mensen.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Juul Martin

Volgens auteur Juul Martin worden we gelukkiger als we goed zorgen voor onze planeet en voor elkaar en onze eigen dromen waarmaken. Over de hele wereld zijn mensen dankzij de inzet van Martin aan het delen geslagen, van auto's tot slaapplaatsen. Hij kreeg landelijke bekendheid met het Huis van Overvloed, waarbij hij met overtollig bouwmateriaal en de hulp van veel vrijwilligers voor minder dan duizend euro een huis bouwde.

Andere boeken door Juul Martin

Inhoudsopgave

Welkom

1. Laad jezelf op
2. Je hebt een vorm nodig
3. Welke vorm kies je?
4. Geef het een identiteit
5. Afspraken met jezelf
6. De wereld is Sinterklaas
7. Leid de zwerm
8. Gebruiksaanwijzing voor meebouwers
9. Roeptoeteren maar!
10. Gelukt, mislukt en andere keuzes

Tot ziens

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek voor wereldverbeteraars