Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groene winst

De mogelijkheden, de onmogelijkheden en jouw kansen in de groene energietransitie

Paperback Nederlands 2022 9789462666177
Verkooppositie 3220Hoogste positie: 3220
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Lees alles en leer alles over de energietransitie en jouw kansen

De groene energietransitie krijgt veel aandacht in de media. En verdient dat ook. Want we hebben maar één wereld. De energiecrisis is nog nooit zo hot geweest. Het is een snelgroeiende sector waar overheden en bedrijven wereldwijd jaarlijks duizenden miljarden dollars in investeren om de energietransitie te laten slagen.

Hoe kan het dan dat wereldwijd nog steeds nieuwe kolencentrales worden gebouwd terwijl we juist naar duurzame energie willen? Waarom kunnen we nog lang niet van olie af en is waterstof wel de oplossing? Wat zijn de kansen en bedreigingen op weg naar het afremmen van de klimaatverandering? Kortom: De mogelijkheden, onmogelijkheden en jouw kansen (als belegger).
In Groene Winst vind je alles en het geeft inzicht over hoe de verschillende energiemarkten daadwerkelijk in elkaar zitten. Je leest en leert over de toekomst en het laat zien wat we kunnen verwachten van de verschillende energiebronnen richting 2050. Bovendien krijg je een stappenplan aangereikt waarmee jij succesvol kunt beleggen in de groene energietransitie zodat (toekomstige) groene bedrijven met jouw hulp hun ambities kunnen waarmaken. Groene winst dus.
Ronald de Zoete is eigenaar van de groene energietransitie community, energie-aandelen.nl en als energie-expert te gast geweest bij onder andere NPO 1 en regelmatig te horen op BNR.

Groen is geen kleur, maar een attitude. Het roer moet om. Lees daarom Groene Winst. En creëer zo een goede toekomst voor ons allemaal. - René C. W. Boender - Auteur Gen Z verlangen naar verandering.

Ik ken niemand die zoveel over de groene energietransitie weet en het ook begrijpelijk uitlegt. Bovendien geeft Ronald concrete informatie waarmee je kunt profiteren van deze enorme trend. - Harm van Wijk – Eigenaar van Beleggen.com, energie-aandelen.nl

Specificaties

ISBN13:9789462666177
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:194
Druk:1
Verschijningsdatum:21-11-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groene winst