Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Alles en niets

Gids voor mensen met een bipolaire stoornis, en voor wie met hen samenleeft

Paperback NL 2017 9789462670860
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een bipolaire stoornis - ook bekend als manisch-depressieve ziekte - is een ernstige aandoening waarbij iemands stemming soms heen en weer schommelt tussen twee uitersten. Nu eens voel je je alsof je heel de wereld aankan en dat het nog gaat lukken ook. Dan weer zit je zo diep in de put dat je denkt: ik raak er nooit meer uit. Je slingert heen en weer tussen heel uitgelaten en heel sombere gevoelens, met periodes waarin je je stabieler voelt.

In Alles en niets leggen Marc De Hert, Erik Thys, Geerdt Magiels en Sabien Wyckaert het ABC van de bipolaire stoornis uit. Maar wel op een heel aparte manier. Want dit is geen studieboek maar een stripverhaal. Je hoeft het ook niet van voren naar achteren te lezen maar kan er stukjes van lezen en herlezen.

Alles en niets is al op enkele tienduizenden exemplaren verkocht en werd vertaald in het Frans, het Engels, het Duits en het Grieks. Op algemene vraag geeft EPO het heruit. Zowel geschikt voor mensen met een bipolaire stoornis als voor hun gezinsleden.

De auteurs maken deel uit van Het Mis Verstand, een non-profitorganisatie opgezet om de misverstanden en vooroordelen rond psychiatrische stoornissen te bestrijden.

Specificaties

ISBN13:9789462670860
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:72
Uitgever:Epo, Uitgeverij
Verschijningsdatum:24-10-2017
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles en niets