Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 30% korting

PDL Personeel Organisatie en Communicatie 2018/2019 Opgavenboek

Paperback Nederlands 2018 9789463171366
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
32,50
22,95
VOORDEEL - 30% korting

Samenvatting

Dit opgavenboek behoort bij het theorieboek 'PDL Personeel Organisatie en Communicatie'. De vragen in dit opgavenboek volgen de hoofdstukindeling van het theorieboek. In elk hoofdstuk treft u een groot aantal toetsvragen aan.

In ieder hoofdstuk staan opgaven op basisniveau en vraagstukken met meer diepgang. In het laatste hoofdstuk van dit boek is een uitgebreide examentraining opgenomen met gevarieerde vraagtypen, zoals deze op het examen ook aan de orde komen. Al met al ruim voldoende oefenstof voor een diepgaande voorbereiding op het examen.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op. Studenten kunnen hier online opgaven en proefexamens maken. Een unieke voorbereiding op het online examen van de Associatie.

Specificaties

ISBN13:9789463171366
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:133
Druk:1
Verschijningsdatum:15-6-2018
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Dick in 't Veld

Dick in 't Veld is directeur van Accountantskantoor In 't Veld in Dordrecht. Hij is als parttime docent Loonheffingen verbonden aan opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep bv. Tevens is hij lid van de examencommissie voor payroll-examens van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Deze landelijke organisatie neemt examens voor salarisadministrateurs en -adviseurs af op verschillende niveaus: - Basiskennis Loonadministratie - Praktijkdiploma Loonadministratie - Vakopleiding Payroll Services Dick in 't Veld is naast accountant en belastingadviseur al tientallen jaren opleider en examinator.

Andere boeken door Dick in 't Veld

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PDL Personeel Organisatie en Communicatie 2018/2019 Opgavenboek