Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

IPMA Compact | Projectmanagement volgens ICB4

Certificeren voor IPMA D, C, B & PMO

Ingenaaid Nederlands 2018 9789463181204
Verkooppositie 939Hoogste positie: 93
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek is bedoeld als naslagwerk voor iedereen die professioneel met projectmanagement bezig is, of die zich wil certificeren volgens IPMA ICB4 normen (IPMA-B, -C, -D of –PMO).

IPMA staat voor International Project Management Association. Het is een koepelorganisatie van nationale projectmanagement vakverenigingen. IPMA heeft normen vastgesteld voor competent projectmanagement. IPMA Certificering is de door IPMA Nederland aangewezen partij voor examinering en certificering.

Individual Competence Baseline versie 4 (ICB4) is een internationaal geaccepteerde set competenties, waarin is vastgelegd wat project-, programma- en portfoliomanagers moeten weten en kunnen per IPMA-niveau. De leden van de Nederlandse IPMA-organisatie hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de ICB4. Nederland is dan ook een van de eerste landen, waar certificering plaatsvindt volgens de ICB4 normen.

Specificaties

ISBN13:9789463181204
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:372
Druk:1
Verschijningsdatum:26-9-2018
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rob Janssen Duyghuysen

Rob Janssen Duyghuysen heeft jaren ervaring als consultant, project- en programmamanager. De laatste jaren is hij voor Lagant vooral actief bij verbetertrajecten en als trainer en coach. Rob heeft honderden kandidaten opgeleid en begeleid bij hun IPMA-certificering. Hij heeft vanuit eigen (trainings-) ervaring dit boek geschreven met de bedoeling om een relatief compact handboek en naslag-werk te maken.

Andere boeken door Rob Janssen Duyghuysen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        IPMA Compact | Projectmanagement volgens ICB4