Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Op weg naar de betere versie van jezelf: NLP

Audio-download Mp3 Nederlands 2017 9789463270106
Direct te downloaden

Samenvatting

Ik neem je met mijn stem mee op reis naar de betere versie van jezelf. Want je bent al goed, het kan dus alleen maar beter worden. Misschien herken je het wel thuis, op het werk of allebei. Dat je gefrustreerd bent, omdat je je niet begrepen voelt of dat je boodschap niet overkomt. Dat je geen nee kunt zeggen en dus over je eigen grenzen heen gaat. Je aardig gevonden wilt worden en toch steeds weerstand voelt. Dat mensen niet meegaan in jouw verhaal, ondanks al je goede bedoelingen. Je probeert van alles maar toch lukt het niet.

Het luisterboek geeft je inzicht hoe dit gekomen is en vooral: wat je er nú aan kunt doen. Het geeft je tevens handvatten om jouw doelen weer te bereiken, om zoals ik dat noem 'weer op het pad' te komen. Hoe dan? Door anders te kijken naar hetzelfde, ga je anders denken over hetzelfde, anders voelen over hetzelfde en dus anders doen. En dat wat je doet heeft altijd een effect! Is het effectief, heeft het impact? Of juist niet. Dan weet je wat je kunt veranderen. Hoe je beter om kunt gaan met conflicten, hoe je assertiever kunt communiceren, mensen mee krijgt en hoe je doelen kunt bereiken.

Ik heb gekozen voor het vertellen van mijn eigen persoonlijke verhaal in een luisterboek. Door te luisteren naar mijn verhaal gekoppeld aan NLP, word jij je sneller bewust van je eigen verhaal. Want we leren van elkaars verhalen. We onthouden ook nieuwe dingen makkelijker via verhalen. We bouwen samen aan een NLP-communicatiehuis om weer thuis te kunnen komen bij jezelf. Ook kijken we naar het relatievergif wat je van het pad afhoudt en de systemische onderstroom die je meevoert naar een oud kindstuk die ik 'een eiland voor de kust' noem. Kortom een helende reis naar jezelf. Bij deze luistertraining horen ondersteunde opdrachten en oefeningen. Deze kun je allemaal vinden op de site die hoort bij dit luisterboek: www.opwegnaardebetereversievanjezelf.nl. Hier vind je alle downloads die jij nu goed kunt gebruiken op jouw reis naar de betere versie van jezelf. Ook kan dit luisterboek gebruikt worden bij elke basis introductietraining in NLP.

Specificaties

ISBN13:9789463270106
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:29-6-2017

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mireille Verhoef

Ik ben Mireille Verhoef, sinds 2006 oprichter van Trainingslab en Leren door Experimenteren. Als trainer en coach in effectieve communicatie help ik al jaren ondernemende leiders en hun teams bij het veranderen naar de betere versie van zichzelf. Daarvoor werkte ik een kleine 10 jaar bij commerciële dienstverleners. De laatste jaren als manager bij American Express (reizen) en daarvoor als organisator bij Unlimited en en als intercedent bij Dactylo uitzendburo (nu Randstad). Dit heeft mij ook gevormd tot wie ik ben geworden in combinatie natuurlijk met mijn opvoeding en mijn jeugd. Mijn lifepurpose is om mensen in beweging te zetten om te worden wie ze eigenlijk al zijn. Ik had zelf een flinke burn-out nodig om “wakker te worden en in beweging te komen”. Ik streef nu naar een stress- en angstvrij leven. Ik hou van het leven en van het plezier wat erbij hoort. Ook ben ik mij zeer bewust van de andere kant van de medaille, de pendule van het leven slaat immers beide kanten op. Dit luisterboek is dan ook mijn persoonlijke reis met NLP. Ik laat je kennismaken met de beide kanten van mijn leven en hoe NLP mij geholpen heeft weer terug op het pad te komen. Want voor mij is NLP niets anders dan een bruikbare communicatiemethodiek om moeiteloos succesvol, lees “gelukkig” te worden.

Andere boeken door Mireille Verhoef

Inhoudsopgave

Inhoud
Voorwoord

Hoofdstuk 1: Waar gaat het boek over en wat kun je verwachten van deze luistertraining?
Hoofdstuk 2: Waarom is NLP voor mijzelf zo belangrijk geworden?
Hoofdstuk 3: Wat is NLP?
Hoofdstuk 4: Wat kunnen we nu eigenlijk met NLP?
Hoofdstuk 5: Ons brein, ons onbewuste en het leerproces
Hoofdstuk 6: Het NLP-Communicatiemodel
Hoofdstuk 7: De neurologische niveaus als diagnose en verandermodel, te vergelijken met een ijsberg
Hoofdstuk 8: Doelen als dak van het NLP-communicatiehuis waar we de schoorsteen van willen laten roken
Hoofdstuk 9: Basisvooronderstellingen NLP die ons leven kunnen veraangenamen
Hoofdstuk 10: Eilanden voor de kust als metafoor om op ons pad te blijven naar de betere versie van onszelf
Hoofdstuk 11: De waarneemposities, anders kijken naar hetzelfde
Hoofdstuk 12: Zintuiglijke scherpzinnigheid, kijken met zachte ogen waardoor we anders gaan zien
Hoofdstuk 13: Het hart van de methodiek; 15 vooronderstellingen die ons op het pad houden naar de betere versie van onszelf
Hoofdstuk 14: Rapport; met contact kan alles en zonder contact kan niets
Hoofdstuk 15: De systemische onderstroom in ons leven, die altijd aanwezig is
Hoofdstuk 16: Tegengif voor het vergif in relaties, alles komt samen!

Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Op weg naar de betere versie van jezelf: NLP