Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Carrière

Een invulboek voor iedereen die zich op een fijne manier goed wil voorbereiden op een (nieuwe) baan

Gebonden Nederlands 2024 9789463494991
Verkooppositie 2841Hoogste positie: 2841
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑06‑2024
25,99

Samenvatting

'And now what?' is een serie prachtige invulboeken en kaartensets over belangrijke momenten en mijlpalen in het leven waar we allemaal mee te maken krijgen. Deze mijlpalen zijn vaak feestelijk, maar kunnen ook zorgen voor onrust, onzekerheid en stress.

De kaartensets met vragen zijn een mooie start voor een goed gesprek. De invulboeken helpen je om je, alleen of samen, voor te bereiden op deze belangrijke momenten; met wetenschappelijke inzichten, nuttige tips en informatie van experts, en vooral veel prikkelende en persoonlijke vragen en handige checklists. Zo maak je bewustere keuzes en creëer je helderheid en rust.

Of je nu net bent afgestudeerd, al jaren droomt van een carrièreswitch, tussen twee banen zit of gewoon niet gelukkig bent in je huidige functie; 'And now what? Carrière' laat lezers op toegankelijke wijze nadenken over waar ze staan in hun loopbaan en waar ze naartoe willen werken. Een perfect cadeau voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het maken van een carrièrestap.

Ook verkrijgbaar: 'And now what? Carrière'-kaartenset. Een doosje met daarin vijftig vragenkaarten voor een goed gesprek over je (nieuwe) baan.

Specificaties

ISBN13:9789463494991
Trefwoorden:carrière, loopbaan
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Uitgever:Blossom Books
Druk:1
Verschijningsdatum:28-6-2024
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Over The Pink Sky Collective

The Pink Sky Collective is opgericht door sociaal ondernemer Elsbeth Boes (rechts) en artdirector Marije van Regenmortel (links). Zij ontwikkelen betekenisvolle producten die je helpen om belangrijke mijlpalen op een leuke manier goed voor te bereiden en te vieren.

Andere boeken door The Pink Sky Collective

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Carrière