Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Werken met Lightroom Classic CC

Paperback Nederlands 2020 9789463561099
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑11‑2020
29,99

Samenvatting

De auteurs van 'Werken met Lightroom Classic CC' ontrafelen in deze uitgave niet alleen de diepste
geheimen van deze fotografische duizendpoot, maar leggen tevens met praktische voorbeelden uit hoe u in Lightroom onderwerpen als HDR, zwart-wit, panorama of het maken van een fotoboek en zelfs een videomontage snel onder de knie hebt.

Dit alles zonder onnodig jargon en met veel handige tips en duidelijke illustraties, zodat u met minder inspanning meer kwaliteit uit uw foto’s haalt en met nog meer plezier en vertrouwen het veld in gaat met uw camera.

Bij dit boek zijn per hoofdstuk ondersteunende video-instructiefilmpjes opgenomen die speciaal ter ondersteuning van het boek zijn gemaakt.

Specificaties

ISBN13:9789463561099
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:2
Verschijningsdatum:26-11-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Over Pieter Dhaeze

Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en op aanvraag lezingen in boekhandels en bij bedrijven.

Andere boeken door Pieter Dhaeze

Over Hans Frederiks

Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van vormgeving op het web en print, hij is hoofdredacteur van Dzone, hét tijdschrift voor designers en fotografeert al zijn leven lang, met als specialisatie panorama´s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op de website www.thefredlees.nl.

Andere boeken door Hans Frederiks

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werken met Lightroom Classic CC