Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spreek tot je verbeelding

Geef je creatief potentieel de ruimte

Paperback Nederlands 2021 9789463561167
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑09‑2021
24,99

Samenvatting

Dit boek gaat over visueel denken. Visueel denken is een techniek waarbij informatie niet alleen in woord, maar vooral in beeld wordt weergegeven. Beeld spreekt tot de verbeelding, triggert en is universeel. Beeld kent geen ingewikkelde woorden, maar heldere vormen, associaties en verbanden.

Door beelden te gebruiken, of juist zelf te maken, worden geconditioneerde denkpatronen doorbroken. Spontaniteit en creativiteit krijgen de ruimte. Cruciaal voor de tijd waarin wij nu leven. De basis van creativiteit is verbeelding. Middels visueel denken wordt deze altijd aanwezige kracht aangesproken. Naast de creatieve meerwaarde worden bovendien overzicht, inzicht en het vereenvoudigen van (complexe) informatie versterkt door de inzet van visueel denken.

Ed van Uden legt uit waarom en hoe visueel denken werkt en eigen gemaakt kan worden. Hierin neemt de mindmaptechniek – moeder van het visueel denken – een centrale plaats in. Dit boek is bestemd voor iedereen die informatie op een visuele manier wil weergeven en inzetten. Zowel zakelijk als privé. Van bedrijfsvisie tot vakantieplanning. Met als doel om creatief potentieel de ruimte te geven. Om anders te kijken... en dus meer te zien.

Specificaties

ISBN13:9789463561167
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:28-9-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Ed van Uden

Ed van Uden is gecertificeerd mindmap-trainer, maar omschrijft zichzelf het liefst als mindmap-inspirator. Het uitdragen van de kracht van mindmappen is zijn doel en zijn motto onderstreept dat ook: Verrijk jezelf met mindmapping. Ed mindmapt volgens de leer van Tony Buzan en draagt dit ook uit. Het op een juiste manier mindmappen genereert pas de effectiviteit van mindmappen, zo is zijn visie.

Andere boeken door Ed van Uden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spreek tot je verbeelding