Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo werkt Luminar

Paperback Nederlands 2020
Verkooppositie 5841
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑09‑2020
24,99

Samenvatting

Luminar bevat een zeer grote set aan fotobewerkingstools. Zo beschikt de applicatie over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerkt en verbetert. Foto’s kun je een frisser uiterlijk geven of de kleuren aanpassen zonder moeilijk gedoe.

Luminar indexeert bij het inladen automatisch de foto en zal hierop de filters en effecten aanpassen waardoor het resultaat sterk verbeterd en realistisch blijft. Natuurlijk kun je de filters en aanpassingen ook handmatig instellen. Er zijn een tal van opties beschikbaar voor aanpassingen zoals scherpte, belichting, gloed, temperatuur, helderheid, contrast, enzovoorts. Daarnaast kun je foto’s op eenvoudige retoucheren, vervormen, klonen, blurren en nog veel meer. De bewerkingsopties van Luminar zijn intuïtief en overzichtelijk verwerkt in de mooie gebruikersinterface.

Luminar wordt door steeds meer enthousiaste gebruikers als een bijzonder goed alternatief gezien voor Adobe Lightroom.

Specificaties

ISBN13:9789463561358
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Serie:zo werkt

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hans Frederiks

Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van vormgeving op het web en print, hij is hoofdredacteur van Dzone, hét tijdschrift voor designers en fotografeert al zijn leven lang, met als specialisatie panorama´s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op de website www.thefredlees.nl.

Andere boeken door Hans Frederiks

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo werkt Luminar