Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Programmeren voor niet-programmeurs

Paperback Nederlands 2021 9789463562126
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑08‑2021
29,99

Samenvatting

Inmiddels leven we in een tijd dat alles draait om IT, geautomatiseerde processen en programmacode. Meer en meer applicaties bieden mogelijkheden om handelingen te automatiseren en langzamerhand worden die mogelijkheden voor de eindgebruiker onvermijdelijk.

Voordat je je nu allerlei afschrikwekkende voorstellingen maakt van naar zweet riekende, Red Bull drinkende hoodies achter ingewikkelde lappen code in enge zwarte schermpjes; programmeren is om te beginnen een creatief vak. Programmeren is puzzelen met uitgangspunten en gewenste resultaten. De enge code is slechts een kunstje dat daar achteraan komt. Ga je zelf programmeren dan zal je al snel ontdekken dat die enge code gewoon Engels is, die zich laat lezen en schrijven als een verhaal.

Het boek bespreekt op luchtige wijze verschillende aspecten van programmeren en IT en illustreert deze met alledaagse voorbeelden. De voorbeelden kunnen zelf worden uitgeprobeerd in echte programmacode. Daarbij hoeft geen software geïnstalleerd te worden, ook voorkennis is niet nodig.

Specificaties

ISBN13:9789463562126
Trefwoorden:Programmeren, coderen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:26-8-2021
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Over Victor Peters

Victor G.B. Peters (jeex.eu) is auteur van meer dan 80 titels over internet en ICT. Daarnaast is hij bedenker en maker van innovatieve applicaties die websites, mobiele telefoons, sociale netwerken en databases met de dagelijkse werkelijkheid combineren.

Andere boeken door Victor Peters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Programmeren voor niet-programmeurs