Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Fotograferen met de Nikon Z-camera, 2e editie

Paperback Nederlands 2022 9789463562584
Niet leverbaar.

Samenvatting

Afbeeldingen of zelfs video’s die doen denken aan een prachtige gebeurtenis of documentaire – alles wat u kunt doen met spiegelloze Nikon-camera’s zoals de Nikon Z6, Z7 en de Z50 vindt u in dit rijkelijk geïllustreerde boek, Fotograferen met de Nikon Z-camera.

De inhoud van het boek is zodanig gestructureerd dat u er gemakkelijk afzonderlijke onderwerpen in kunt opzoeken. Daarbij begint de auteur met een snelle introductie, zodat u direct aan de slag kunt. Aansluitend beschrijft zij de onderwerpen belichting, scherpstellen, kleurinstellingen alsmede de nieuwe objectieven en hun eigenschappen.

U leert de functies aan de hand van heldere uitleg tot in de puntjes kennen. Verder is er veel aandacht voor achtergrondinformatie, tips voor instellingen en specifieke toepassingen in de praktijk. De onderwerpen flitsfotografie, filmen en accessoires ronden het geheel af.

Specificaties

ISBN13:9789463562584
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Druk:2
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Heike Jasper

Gediplomeerd foto-ingenieur Heike Jasper heeft een passie voor fotografie en prachtige gedetailleerde afbeeldingen. Ze is gecertificeerd trainer, heeft gewerkt als fotograaf en is auteur van diverse boeken over camera’s en flitsers. Sinds 2004 biedt ze professionele ondersteuning aan bedrijven en zelfstandigen, maar ook aan particulieren, in groepsverband of individueel. Heike vindt het leuk om technische kennis op een eenvoudige, begrijpelijke en plezierige manier over te brengen.

Andere boeken door Heike Jasper

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fotograferen met de Nikon Z-camera, 2e editie