Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Angular

Derde geactualiseerde editie

Paperback Nederlands 2024 9789463563550
Verkooppositie 2317Hoogste positie: 2317
Nog niet verschenen, verwacht op 31‑07‑2024
39,99

Samenvatting

In de geactualiseerde versie van de dit boek duikt de auteur dieper in de wereld van Angular, het door Google ontwikkelde en als open source beschikbaar gestelde raamwerk voor het ontwikkelen van webapplicaties. Angular onderscheidt zich van andere raamwerken zoals Vue en React door zijn componentgebaseerde architectuur, die bijzonder geschikt is voor gebruik in grotere organisaties.

Deze geactualiseerde editie biedt een uitgebreid overzicht van het werken met Angular, waarbij je niet alleen met losse webpagina's werkt, maar leert hoe je gespecialiseerde taken kunt toewijzen aan verschillende componenten om zo een coherente website of applicatie te bouwen. Je wordt meegenomen op een leerzame reis waarbij je kennismaakt met Angular en je eerste component creëert.

Je leert over databinding in verschillende vormen en hoe je data voorziet met services, inclusief asynchrone services voor het ophalen van gegevens uit databases. Deze editie gaat verder dan de basis en introduceert je aan geavanceerde Angular-concepten zoals de boomstructuur van Angular-applicaties, routing en meer diepgaande onderwerpen zoals formulieren, Progressive Web Apps (PWA's) en Angular Elements.

Naast de kernconcepten van Angular, verrijkt deze versie je kennis met aanvullende tools en programmeertalen zoals Node.js, TypeScript en ECMAScript 2015, essentieel voor elke moderne webontwikkelaar. Of je nu nieuw bent in de wereld van webontwikkeling of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, deze geactualiseerde gids is je essentiële bron voor het beheersen van Angular en het leveren van krachtige, efficiënte webapplicaties.

- Biedt een uitgebreid overzicht en praktische handleiding voor het werken met Angulars componentgebaseerde architectuur, ideaal voor grootschalige projecten binnen grote organisaties.
- Introduceert geavanceerde Angular-concepten zoals databinding, asynchrone services, applicatiestructuur, routing, formulieren, PWA's en Angular Elements, voor het ontwikkelen van coherente websites en applicaties.
- Verbreedt je kennis met essentiële ontwikkelingstools en talen zoals Node.js, TypeScript en ECMAScript 2015, cruciaal voor moderne webontwikkeling en het maximaliseren van de effectiviteit van Angular-applicaties.

Specificaties

ISBN13:9789463563550
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:272
Druk:3
Verschijningsdatum:31-7-2024
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Over Peter Kassenaar

Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik, programmeertalen en internettechnieken en toepassingen als Dreamweaver en Flash. Daarnaast is hij docent en usability-expert. Peter Kassenaar is sinds 1988 op computergebied actief als programmeur en sinds 1995 (met uitzondering van de vakanties) dagelijks op internet te vinden. In 1996 programmeerde hij zijn eerste webpagina's in HTML 3.2 en vanaf 1997 volgden projecten voor databasegestuurde websites met PHP, ASP en ASP.NET. Hij heeft een eerstegraads onderwijsbevoegdheid alsmede diverse andere ICT-gerelateerde certificaten en diploma's. Via zijn eigen bedrijf adviseert hij bedrijven bij internet- en usabilityprojecten en verzorgd hij trainingen.

Andere boeken door Peter Kassenaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Angular